Работна група от общински специалисти и представители на пътната агенция

...
Работна група от общински специалисти и представители на пътната агенция
Коментари Харесай

Търси се решение на проблема с винетките

Работна група от общински експерти и представители на пътната организация ще търсят в незабавен порядък решение на казуса с винетките, които варненци би трябвало да имат, с цел да пътуват до кк Златни пясъци, до гробищния парк в с. Тополи или до летище Варна. Това стана ясно от изявлението на кмета Иван Портних пред общинския съвет през днешния ден.

Проблемът поражда непрестанно, защото съглашението сред община Варна и националната организация „ Пътна инфраструктура за отпадане на стикерите е от 2005 година Междувременно обаче признатият през 22012 година Общ организационен проект на Варна обрисува границите на града и въпросните пътища остават отвън тях.

Преместването на табелите по входните артерии на Варна не може да стане механично, има доста елементи, по които би трябвало да намерим решение, спънка пред незабавни ограничения е и ремонтът на магистралния тръбопровод до Златни пясъци, заключи Портних. Той и ръководителят на Общинския съвет Тодор Балабанов увериха, че локалната власт и Министерство на регионалното развитие в най-скоро време ще намерят съответен вид в интерес на варненци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР