Работна група, която ще следи и санкционира нарушители, изхвърлящи отпадъци

...
Работна група, която ще следи и санкционира нарушители, изхвърлящи отпадъци
Коментари Харесай

Екипи дебнат хора, изхвърлящи отпадъци на нерегламентирани места в Асеновград

Работна група, която ще следи и глоби извършители, изхвърлящи боклуци на нерегламентирани за задачата места, е основана в Община Асеновград.
Екипите към този момент започнаха работа, като са набелязани територии, в които постоянно се образуват противозаконни сметища. С цел усилване на контрола и намиране на решение на казуса, работната група ще обхожда местата всекидневно, ще сформира актове и наказания и ще се следи за осъществяването им. Междувременно, ще се следи и алармира за каруци, движещи се по неразрешени посредством Наредбата улици, вместо по откритите направления.
Планирано е да се организира и среща с управлението на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Асеновград, във връзка с взаимоотношението сред двете институции. На този стадий са сложени предупредителни и забранителни табели в разнообразни зони, в които в последно време се образуват сметища. Въпреки това, боклуци не престават да се изхвърлят на нерегламентирани места, а Община Асеновград от време на време ги почиства за сметка на таксите, които жителите заплащат годишно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР