"Работим в посока в най-кратки срокове да подновим приема на

...
"Работим в посока в най-кратки срокове да подновим приема на
Коментари Харесай

"Софиямед": Работим в посока в най-кратки срокове да подновим приема на пациенти

"Работим в посока в най-кратки периоди да подновим приема на пациенти ", това обявиха от УМБАЛ "Софиямед ".

Ето какво още споделиха от "Софиямед ":

"Във връзка с слагането под картина на БЛОК 1 на УМБАЛ „ СОФИЯМЕД “ след открит с позитивна проба за ковид пациент, признат за лекуване, и втори случай- на лекар-специализант в Клиника по артроскопска травматология (няма епидемиологична връзка сред двата случая), и заради голям брой запитвания от пациенти, провеждащи лекуването си в медицинския комплекс, заявяваме следното:

От "Софиямед " разкриха какво се случва там поради болния с COVID-19

Университетска болница "Софиямед " спомага на всички управляващи, виновни и способени по случая като съблюдава всички техни наставления за карантина, изолираност на личен състав, стерилизация и други разпоредени ограничения.

Направени са проучвания за корона вирус на целия разполагаем личен състав и пациенти, които са под карантина сега в УМБАЛ "Софиямед ".

Надяваме се в най-кратък период лечебното заведение да ги извърши изцяло и карантината да бъде вдигната, с цел да се възвърне приема на пациенти в лечебния медицински комплекс.

Молим за Вашето схващане и самообладание по отношение на породеното стеснение и поемаме отговорността за обстановката ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР