“Работим по всички версии за убийството на данъчния Иво Стаменов.

...
“Работим по всички версии за убийството на данъчния Иво Стаменов.
Коментари Харесай

Градският прокурор на София изригна: Убийството на Иво Стаменов е изстрел срещу държавата, ще отговорим подобаващо…

“Работим по всички версии за убийството на данъчния Иво Стаменов. Няма да квалифицирам коя е водещата. Беше посочено, че убийството е изстрел против държавността. Макар в работата си да се абстрахирам от прочувствени изрази, считам, че наглостта на причинителите беше предизвикателство, на което ще отговорим уместно и по закон ”. Това съобщи пред “Телеграф ” градският прокурор на София Емилия Русинова.

Тя разяснява последните случаи на убийства и настоящи нашумели следствия.

По случая в Нови Искър с шесторното ликвидиране Русинова е безапелационна, че Росен Ангелов е причинителят на изтезанията. Разследващите няма по какъв начин да кажем какво е ставало в главата на един неустойчив човек, показва Русинова.

Покрай стартирането от пандиза и незабавното ново прибиране на топло на Емил Милев-Крокодила, градският прокурор споделя, че са събрани задоволително доказателства по следствие от края на 2008 година за осъществен от него обир.  Когато става въпрос за рискови рецидивисти, какъвто е Емил Милев, смятам, че правоохранителната и правораздавателната система следва да извършват отговорностите си към жителите и обществото. Категорична съм, че Емил Милев Крокодила съставлява социална опасност и следва да дава отговор пред съда за действията си. Този човек ограбва, отвлича, заплашва хора, заплашва магистрати, публицисти, юристи, напомня Емилия Русинова.

На въпрос до каква степен е стигнало следствието против Веселин Марешки, градският прокурор показва, че то още не е завършило и че предстоят експертизи по делото по сигнал на Валя Ахчиева от Българска национална телевизия, и от изпълнителната организация по медикаментите за експорт на медикаменти.

Русинова споделя, че в никакъв случай няма да свикне с делата, при които е лишен човешки живот.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР