Работим по всички версии за убийството на данъчния Иво Стаменов.

...
Работим по всички версии за убийството на данъчния Иво Стаменов.
Коментари Харесай

Градският прокурор на София обясни какво никога няма да се разбере за шесторното убийство и Росен Ангелов

" Работим по всички версии за убийството на данъчния Иво Стаменов. Няма да квалифицирам коя е водещата. Беше посочено, че убийството е изстрел против държавността. Макар в работата си да се абстрахирам от прочувствени изрази, считам, че наглостта причинителите беше предизвикателство, на което ще отговорим уместно и по закон ". Това съобщи пред " Телеграф " градският прокурор на София Емилия Русинова. 

Като прокурор съм длъжна да се придържам единствено към откритите обстоятелства. А те са - Росен Ангелов е създател на шесторното ликвидиране. Росен Ангелов се е самоубил. Разследващите няма по какъв начин да кажем какво е ставало в главата на един неустойчив човек, показва Русинова.

" Мотивите и методите на осъществяване на закононарушение са толкоз многообразни, че постоянно биха давали мотив за спекулации. Убийствата и самоубийството не са логаритъм, който следва логичен стъпки.

По мотив рисковия рецидивист Емил Милев-Крокодила, градският прокурор споделя: 

Когато става въпрос за рискови рецидивисти, какъвто е Емил Милев, смятам, че правоохранителната и правораздавателната система следва да извършват задължени си към жителите и обществото. Категорична съм, че Емил Милев - Крокодила съставлява социална опасност и следва да дава отговор пред съда за действията си. Този човек ограбва, отвлича заплашва хора, заплашва магистрати, публицисти, юристи ".

На въпрос до каква степен е стигнало следствието против Веселин Марешки, градският прокурор посочв че то още не е завършило и че предстоят експертизи по делото по сигнал на Валя Ахчиева от БНT от изпълнителната организация по медикаментите за експорт на медикаменти. Русинова споделя, че в никакъв случай няма да свикне с делата, при които е лишен човешки живот.

На въпрос връщат ли се мутренските времена у нас, Русинова дава отговор:

" Не считам, че сходни избрания са правилни. Мутренските времена бяха присъщи за обществото ни тогава, когато измененията в законодателството бяха прекомерно динамични, когато институциите се пренастройваха по отношение на новите обществени условия и действителности и когато обществото ни беше мощно поляризирано.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР