Работим да сме готови за началото на сезона. Днес изиграхме

...
Работим да сме готови за началото на сезона. Днес изиграхме
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Черно море приключи със селекцията

" Работим да сме подготвени за началото на сезона. Днес изиграхме по 90 минути, мисля че още могат да се освежат хората и беше добре множеството да изиграят цялостен мач. С една седмица е по-къса подготовката, надяваме се да се освежат за първите мачове. Виждате първите два кръга играем ранни мачове – от 18:30. Това, че сме работили в такива условия уповавам се да помогне и в шампионата.
 Черно море надделя Созопол Черно море надделя Созопол
В контролите търсихме да играят футболистите цялостен мач. Не желаеме да тръгваме да вкарваме 10 гола, приказваме за това да се играе в темп, да държим някакво движение. Иначе от към желанието на всички сме удовлетворени и в двата мача. Естествено, че някои са по-добре, други – не толкоз. Някои понасят по-леко натоварванията, други – по-тежко. На някои им беше им беше първи мач пред публиката. Видяхте, изключително новите чужденци влязоха малко обезпокоени в мача, само че се пооправиха.
 Черно море надделя Етър в контрола във Варна Черно море надделя Етър в контрола във Варна
Имаме още една контрола. В последния мач преди шампионата постоянно ни е било доста значимо да достигнем най-малко до 60 минути в този темп, в който желаеме да играем в формалните мачове. Селекцията завърши. С Мади Кета завършихме. Той няма доста тренировки, бил е с националния тим, само че не е играл доста. Близо месец не е упражнявал. Подготвя се с нас от 3 дни и знаем, че би трябвало малко го да понатиснем, с цел да влезе във форма. Искам от някои от по-младите футболисти повече усърдие. Някои са покрай титулярния състав, има други, които я карат по течението...Но тази упоритост, която би трябвало да поставят, не я виждам в някои, тъй че би трябвало да се посъбудят. За Даниел Димов не можем да дадем прогнози по кое време ще е подготвен да се върне в игра. Дори лекарят, който го оперира, не може да каже период. Велислав Василев стартира да бяга, само че когато е изляла връзката се надяваме да се стабилизира, с цел да не му излиза и различен път. Със сигурност Василев и Евгений Сердюк ще влязат по-рано от Даниел Димов. По-близо до влизане е Сердюк, който другата седмица стартира да бяга. През новия сезон би трябвало да се опитаме да държим равнището като посетители и у дома би трябвало да сме по-агресивни и изключително да търсим повече обстановки и точки. Личната ми цел – да запазим равнището като посетители, да подобрим равнището вкъщи, естествено в предпазен проект имаме нови хора и се надяваме да поддържаме това равнище като през предходната година, когато останахме с най-хубава отбрана ", съобщи Илиан Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР