Работилнички за изобразителни и приложни изкуства, танци, пеене, спорт, театър,

...
Работилнички за изобразителни и приложни изкуства, танци, пеене, спорт, театър,
Коментари Харесай

Sofia Fun Fest се завръща с много забавления и изненади

Работилнички за изобразителни и приложни изкуства, танци, пеене, спорт, спектакъл, роботика и още доста занимания ви чакат на 23 и 24 септември в Sofia Ring Mall

Най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun Fest се завръща за трета поредна година с още по-интересна стратегия за дребни и огромни.

Домакините от Sofia Ring Mall ще приютят работилнички за разнообразни изобразителни и приложни изкуства в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разпрострат благоприятни условия за доста спортни занимания на затворения за задачата VIP паркинг. В рамките на двата фестивални дни - на 23 и 24 септември, всяко дете ще може да се запознае с разнообразни типове спортни действия и форми на изобразителното, приложното, вокалното, танцовото и театралното изкуство.

Поради големия интерес към събитието през миналите години, тази ще увеличим броя на арт работилниците, в които децата могат да се включат, както и да вземат присъединяване в пленери. Гарантираме ви, че ритмите на другите типове танци ще ви накарат и вие да заиграете паралелно с танцьорите и малчуганите. В специфичен уъркшоп ще можете да научите и доста танцови стъпки.

Децата ще могат да вземат участие и в уроци по тенис, спортна гимнастика, футбол, да се включат в демонстрации на спорта MTB и бойни изкуства. Тази година в Sofia Fun Fest ще се включат и школи, които оферират занимания по рискови спортове, роботика и други впечатляващи спортове за всички деца и юноши. Предвидили сме занимания с колела. Подготвили сме и доста други изненади.

По време на феста в Sofia Ring Mall ще поднесем на малчуганите и родителите им същинско развлечение и пълноценни взаимни занимания. По този метод цялото семейство ще научи повече и ще може да се запознае от близко със спортовете и изкуствата, от които децата се вълнуват.

Очаквайте и специфичното звездно присъединяване на Sofia Fun Fest! Кои звезди ще се включат в обичания детски фест, следва да разберете напълно скоро!

Sofia Fun Fest затвърждава задачата на Sofia Ring Mall да провежда извънредни събития и да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки концепцията за " one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, предлагащи голямо многообразие от фешън оферти на топ марки, молът в полите на Витоша се постанова като желана дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на свободното време на цялото семейство.

Всички детайлности за събитието: https://www.facebook.com/events/208736192994285/

Разгледайте и формалния уебсайт на Sofia Fun Fest: http://sofiafunfest.bg/

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР