Работата на Карл Лагерфелд, известният немски моден дизайнер, който почина

...
Работата на Карл Лагерфелд, известният немски моден дизайнер, който почина
Коментари Харесай

Met Gala 2023 ще e посветена на Карл Лагерфелд

Работата на Карл Лагерфелд, известният немски фешън дизайнер, който умря през февруари 2019 година на 85-годишна възраст, ще бъде маркирана идната година на. 

Официално озаглавена „ Карл Лагерфелд: Линия на хубостта “, изложбата, съгласно известие на Met, " ще покаже към 150 от най-великите тоалети на Лагерфелд през неговата плодотворна шест десетилетна кариера – дизайни, които той е направил, до момента в който е работил за марки като Balmain, Patou, Chloé, Fendi, Chanel и неговият едноименен лейбъл ".
 Кандидат, който да задоволи негласуващия българин не съществува 3 окт 2022 | В множеството страни след избори могат да бъдат видени чествания - балони, купони, отбелязване на огромното...
 

Every design starts with a sketch.

Coming May 2023—explore the artistic methodology and stylistic vocabulary of Karl Lagerfeld's designs in “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty ” at The Met’s.
— The Metropolitan Museum of Art (@metmuseum)
Повечето тоалети ще бъдат съпроводени от някоя от емблематичните скици на Лагерфелд от неговия списък. Те са били главният метод, по който  дизайнерът е общувал  със своите асистенти по дизайна. Това е въодушевило основния куратор на Института да формулира тематиката.

„ Всеки един дизайн в живота му беше схема “, сподели Болтън пред. „ И когато видях рисунките, си помислих: „ Те са толкоз очарователни, толкоз причудливи, толкоз импресионистични “. Но това, което не разбрах, беше, че те съдържаха в действителност точна информация - за линията на рамото или дължината на ръкава. И сътрудниците на Лагерфелд знаят тъкмо какво значи всяка една линия или точка и могат да го декодират ”.

Ана Уинтур, организаторът на Met Gala, разкри, че концепцията е създадена малко след гибелта на Лагерфелд.

 
               

Met Gala се организира всяка година в първия понеделник на май и е една от най-дългоочакваните фешън подиуми на годината. Ексклузивното събитие е единствено с предложения. Цените на билетите са по 30 000 долара , резервацията на маса възлиза на 275 000 $.

Въпреки че датира от 1948 година, едвам през 70-те години стартират да се формулират съответни тематики, на които да е подчинено събитието. Темата на Met Gala за 2022 година беше „ В Америка: Антология на модата “ , отнесено до интервала сред 1870 и 1890 година (известен като Позлатената епоха на Ню Йорк).

Met Gala 2023 е планувана за 1 май. Изложбата ще бъде изложена на публиката от 5 май до 16 юли. 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР