R-Венера в квадратура с Марс – провокира проява на силни

...
R-Венера в квадратура с Марс – провокира проява на силни
Коментари Харесай

Днес трябва да бъдем в мир и хармония със себе си

R-Венера в площ с Марс – предизвика демонстрация на мощни страсти, да се заобикалят препирните по незначителни мотиви. Препоръчва се примирителност, взаимни отстъпки, примирение. Да не се подценяват желанията и потребностите на другите, на околните.

Слънцето е в съвпад с R-Венера – неподходящ миг за започване на нови връзки, за финансови вложения, преразглеждане на полезностите, промяна на целите.

Луната е в символ Скорпион до 20:18ч на 4 юни.

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяко проявяване през това време на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори в близост да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.
Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Продължава 12 лунен ден до 18:16ч на 3 юни (от 16:59ч на 2 юни)

Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис.
Според вибрациите на 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в каузи. Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо.

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете в този интервал, значи, че погрешно сте употребявали силите на деня.
В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели задоволително внимание.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние. Косата ви и по този начин улавя духовната сила, само че в случай че още от сутринта подстрижете въпреки и няколко косъма, това ще ви настрои към силата на здравето и изобилието.

Следва 13 лунен ден от 18:16ч на 3 юни до 19:32ч на 4 юни

15 безоблачен ден - Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. Съдбоносен ден – време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР