R&M, производител на кабелни системи за висококачествена мрежова инфраструктура, стартира

...
R&M, производител на кабелни системи за висококачествена мрежова инфраструктура, стартира
Коментари Харесай

R&M представя своята глобална инициатива Better connected


R&M, производител на кабелни системи за висококачествена мрежова инфраструктура, започва световната самодейност Better connect. Тя ще се концентрира върху цялостния експлоатационен витален цикъл на мрежите за данни – от планирането до работата на мрежата в продължение на доста години. Начинанието има за цел да покаже и потвърди за какво мрежите, основани на съставни елементи на компанията, оказват помощ да се спестят както средства, по този начин и време.

„ Това е повече от вземането под внимание единствено на материалите, инсталационните разноски и общите стандарти, когато планирате мрежите за данни. Инсталацията с най-високо качество и с по-високи първични разноски постоянно е по-евтино и преференциално решение в дълготраен интервал “, разяснява Херман Кристен, управител „ Разработка на пазари “ в R&M.

Като част от самодейността специалистите от над 40 филиала на R&M по света ще дават консултантски услуги на съответните пазари. Oпитни чиновници на производителя ще оказват помощ за реализирането на планове при клиентите - от концепцията при самото обмисляне, през реализацията до измерванията, свързани с формалната процедура за приемане на обекта.

 R&M показва своята световна самодейност Better connected

„ В рамките на самодейността Better Connected ще предоставим съвещания и профилирани образования, съобразени с най-новите условия на пазара, както в България, по този начин и във всички страни от района, който офисът ни в София управлява - Гърция, Сърбия, Македония, Кипър, Албания, Босна и Херцеговина, Хърватия, Косово, Черна гора, Румъния и Словения “, разяснява Александър Петров, районен управител за Югоизточна Европа, R&M България ЕООД.

Търговците на R&M в района са висококвалифицирани и подготвени консултанти, които могат да окажат цялостна поддръжка на клиентите във връзка с идейния план и количествените сметки, да предложат обосновано, експертно решение за създаване на мрежата и за подбора на най-подходящите артикули, както и да се включат интензивно в последващата поддръжка на мрежата.

Академията на R&M

В същото време Академията на R&M започва нови обучителни стратегии, ориентирани към експерти в региона на планирането, управлението на планове, инсталатори и дистрибутори. Успешно приключилите R&M Academy Qualified Partner Program (QPP) стават квалифицирани сътрудници на R&M и получават документи, както и цялостна техническа, логистична и профилирана поддръжка в региона на мрежовите планове. Заедно с това производителят дава 25-годишна гаранция за мрежи, конфигурирани от сертифицираните специалисти.

„ Непрекъснато осъвременяваме образованията, които предлагаме в Академията на R&M, като стремежът ни е те да са фокусирани по-силно към отвесните сегменти на бизнеса. Предлагаме разнообразни образования за разнообразни приложения в разнообразни вертикали. Заедно с това се стремим да предложим по-кратки образования, които са на модулен принцип и дават отговор на потребностите на съответната група експерти “, прецизира Александър Петров.

Обученията се организират в границите на 2 работни дни и включват модули с фокус върху стандартите, технологиите, съответните решения за окабеляване в офиси, в центрове за данни, индустриални предприятия, в дома, проектирането, върху на практика извършения и измервания и върху продуктовата гама на R&M и приключват с изпит. Модулите са профилирани за инсталатори и за проектанти, като за двете групи фокусът е друг. След сполучливо изискан изпит експертите, минали курса, получават документ, който им разрешава да вземат участие в гаранционната стратегия на R&M, а системите, построени от тях, получават 25-годишна гаранция. Програмата изисква също по този начин от време на време ресертифициране на експертите, с цел да могат те да осъвременяват своите познания в сходство с измененията в стандартите. „ Програмата ни е приета от интернационалната асоциация BICSI като предоставяща образования с висока стойност за промишлеността. Тя е ориентирана към предложение на информация за технологии, годни за целия бранш “, разяснява Александър Петров.

Първото образование в Академията на R&M в България е извършено през далечната 1999 година, като оттогава до в този момент са подготвени голям брой експерти – инсталатори и проектанти.

 R&M показва своята световна самодейност Better connected

Висококачествените системи пестят пари

Специално за старта на самодейността R&M пусна уеб страницата „ Better connected “ https://www.rdm.com/sites/Better-connected. В него посетителите могат да намерят подробна информация за какво кабелните системи с по-добро качество пестят пари в дълготраен проект. Там те могат да създадат информация в така наречен азбучник на критериите, който да ги подкрепи при определянето на задачите на плана, оценката на инфраструктурата, както и при избора на квалифицирани сътрудници и услуги по плана.

„ Мрежовите пробиви през последните години предизвикаха големи вреди. Компаниите изгубиха милиони единствено в границите на минути, без да загатваме загубата на известност. Потребителите от своя страна изгубиха доверие в центровете за данни, в облака, в интернет на нещата и комфортните онлайн услуги – разяснява Херман Кристен по отношение на актуалните закани. – Непрекъснато предпазените мрежи за данни са жизненоважни за бизнеса и неговото оцеляване. Което значи, че става все по-важно да се предотвратят проблеми и насилствен престой през виталния цикъл на една мрежа. Продуктите и системите, които сме създали и тествали в практиката, са предопределени тъкмо за тази цел. “

Устойчивите решения са повече от това те да подхождат на стандартите. Още в началния стадий на планирането на мрежата би трябвало да бъдат конкретизирани в детайли спецификациите, както и да е налице без значение и проверимо доказателство за продуктивността и успеваемостта на всички артикули. „ Ако би трябвало да започнете доказването по-късно, губите скъпо време. Лошата документи води до по-високи разноски за обмисляне “, изясняват от R&M.

По данни на института „ Понемон “ неправилното ръководство и работа на мрежата и последващото отпадане на съставни елементи са двe от трите най-разпространени и постоянно срещани аргументи за неочакван престой и спиране работата на мрежата.

Финансови индикатори за 2018-а и проекти за развиване за 2019 година

13% растеж на приходите за 2018 година по отношение на 2017-а в целия район на Югоизточна Европа, регистрира R&M България. Държавите от района, където компанията производител реализира растеж над междинния, са Сърбия, Словения, Хърватия, Македония, Гърция и България. „ Силните ни резултати се дължат на обстоятелството, че за разлика от други производители, които оферират обособени съставни елементи – било то кабели, конектори или розетки – ние предоставяме цялостни решения за разнообразни среди – в това число огромни мрежи на телеком оператори, мрежи в постройките – офисни или жилищни, или в по-агресивната среда на индустриалните предприятия, както и за центрове за данни. По този метод даваме сериозна добавена стойност за клиента “, изяснява Александър Петров. Друг основен фактор за постигнатите резултати е фактът, че мениджмънтът на R&M на най-високо равнище демонстрира доста съществено отношение към Балканите, а откритият през 2011 година в София индустриален цех на R&M за оптични съставни елементи дава еластичност и достъп на страните от района до най-хубавите технологии, съчетано с нужната скорост и бърза реакция по отношение на потребностите на пазара.

В началото на 2019 година следва откриването на посланичество на R&M България в Гърция. За момента пазарите в Македония, Гърция и Кипър се покриват непосредствено от офиса в София, а останалите пазари се ръководят посредством представителствата на R&M България в Сърбия, в Словения и в Румъния.

„ В района работим по съществени планове, което ни дава убеденост, че през 2019 година ще можем да осъществяване проектите си за растеж. Тази наша убеденост се базира с изключение на на плановете, също по този начин и на редицата нови артикули, които ще извадим на пазара през 2019-а “, разяснява Александър Петров. Първите от тях ще бъдат публично показани още през януари, като за цялата година се планува броят на новите артикули да надвиши 10. Освен специфични събития в разнообразни страни в района за анонс на продуктите, информацията за тях ще бъде налична и в уеб страницата Better Connected. Заедно с това производителят възнамерява осъществяване и на обичайното си Road Show, което ще обхване страните от Югоизточна Европа.

Основен фокус на производителя и през 2019 година остават офис постройките и офис окабеляването, където R&M е пазарен водач в района.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР