Р афи, Фики, Михаела Маринова и Милица Галднишка са финалистите

...
Р афи, Фики, Михаела Маринова и Милица Галднишка са финалистите
Коментари Харесай

Рафи, Фики, Михаела и Милица са финалистите в „Като две капки вода“

Р афи, Фики, Михаела Маринова и Милица Галднишка са финалистите в „ Като две капки вода “ – сезон 9 All Stars. По време на огромния край четирите звезди сами ще дефинират своите театрални облици, а последната дума ще бъде в феновете, които ще изберат идващия победител в ненадминатото шоу за преобразвания.

По време на огромния край Милица ще показа Дамата в бяло от кино лентата „ Великият шоумен “, а Рафи ще се спре на същинско предизвикателство – великият Васил Найденов. Михаела Маринова ще заложи на Лара Фабиан, а Фики ще се опита да завоюва първото място с Елвис Пресли.



Победител за вечерта беше Софи Маринова, която направи най-прочувстеното си осъществяване за сезона като примата Лили Иванова. Певицата най-високите оценки от началото на шоуто и поздравления за представянето си.



Полуфиналът беше открит от Къци, който употребява кукловодския си гений за дуета на Дони и Нети. Подобно на емблематичните клипове на Джордж Майкъл с наличието на най-популярните топмодели на 90-те, AZIS излезе в компанията на българските модели Ирен Онтева, Маги Сидерова и Жени Калканджиева. „ Васко е част от нас! Той е една фешън икона “, показа Жени Калканджиева, която благодари за поканата на сцената на шоуто. Победителката на Евровизия 2007 - Мария Шерифович, беше огромната задача за Милица, която огласи залата и изправи публиката на крайници.



Рафи наелектризира на собствен ред публиката, преобразвайки се е именития Джеймс Браун. Танци с балета Funky Monkeys, шпагати и емблематични придвижвания на Краля провокираха възторг и вълна от овации. „ Джеймс Браун е моят кумир и съм извънредно благополучен да има опция да го подражавам. Най-трудното беше да бъде показано негово достойнство на сцената “, добави Рафи след позитивните мнения на журито. Ария от операта „ Тоска “ прозвуча в осъществяване на Михаела Маринова, която влезе в облика на Райна Кабаиванска.



Певицата съумя да се оправи сполучливо с провокациите на оперното пеене, което остави без мирис залата. Фики влезе в ролята на огромния артист Васил Михайлов с достоверно показване на песента „ Руфинка болна легнала “ от неостаряващия филм „ Капитан Петко Войвода “. Поредна висока летва надскочи и Поли Генова, която скочи в същинския рок с облика на Звезди и „ Черна овца “. „ Поздравявам Поли за достойното показване! “, съобщи самият фронтмен на група „ Ахат “, който беше в публиката на шоуто.

Следващата седмица Софи Маринова, AZIS, Поли Генова и Къци ще влязат в дуети и дружно с финалистите ще трансфорат край в същинско шоу.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете и формалния Instagram профил на „ Като две капки вода “ за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да откриете в и в.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Тате, за какво Земята се върти? - Как по този начин се върти, бе! Да не си ми изпил ракията? Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМащабни военни учения на Балканите и в Източна ЕвропаББР е финансирала не един и два плана, като в никакъв случай Параходство БМФ-АД не е изпадало в несъблюдение на договорните си задълженияЗа съпоставяне Пхенян, столицата на затворената Северна Корея, се вижда напълно ясноБез подозрение, тази купа е резултат от усърдната работа, пристрастеност и отдаденост и всеки един от клуба може да се гордее с това достижение, написа Джани ИнфантиноББР към този момент е 100 % държавна собственостАтрактивен „ микс “ от технологии прави двата телефона налични за всеки съвременен потребителДовчера представян като детето знамение на австрийската политика, младият канцлер претърпява тежък миг в светкавичната си кариераПредстои да се посочи какъв брой още машини за гласоподаване би трябвало да се купятКакво разкрива КНСБ от шестия си годишен докладХристо Терзийски съобщи по-рано през днешния ден: " Отстраняването на Ивайло Иванов е нелегално " Оръжията са конфискувани, а пътуващите с джипа четирима мъже са арестувани с полицейска заповедНападателят е ранен и откаран в болницаНиколай Денков показа заместниците сиКаква е причината
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР