Quick’n Easy Web Builder е програма за бързо и удобно

...
Quick’n Easy Web Builder е програма за бързо и удобно
Коментари Харесай

Quick ‘n Easy Web Builder 9.3.3

Quick’n Easy Web Builder е стратегия за бързо и комфортно основаване на уеб-сайтове , без да са нужни знания по програмиране.

Quick ‘n Easy Web Builder поддържа HTML4, PHP, XHTML, HTML5, режим за издърпване и стартиране на обектите (drag and drop), елементарно издание на основания уебсайт посредством вградения FTP-клиент.

Програмата Quick ‘n Easy Web Builder доста наподобява на аналогичния вид – WYSIWYG Web Builder, само че е по-опростена и по-удобна за потребление.
Основни благоприятни условия на Quick ‘n Easy Web Builder: не е належащо познаването на HTML, с цел да се основават уеб-сайтове, отговарящи на W3C стандартите; наличен е образен генератор на уеб-сайт с поддръжката на HTML4, XHTML и HTML; лесно основаване на уеб-форми посредством вградения помощник; софтуерни принадлежности за прибавяне на графични ефекти; вградени над 100 безвъзмездни шаблона за уеб-сайтове; поддръжка на плъгини; навигационни панели и още доста други.
Предлагат се версии за Windows, Mac и Linux. Лиценз: Платен (Shareware) .

Изтегли: (15.4 MB)
Изтегли: (19.8 MB)
Изтегли:  (25.0 MB)
Изтегли:  (24.8 MB)
Изтегли:  (156 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР