Qatar Airways празнува възобновяването на своите директни полети между Доха

...
Qatar Airways празнува възобновяването на своите директни полети между Доха
Коментари Харесай

Кацна първият самолет на Qatar Airways по възобновената директна линия Доха-София

Qatar Airways чества възобновяването на своите директни полети сред Доха и София от 16 декември 2021 година Подновяването на полетите от най-хубавото летище в света " Хамад “ до българската столица без междинно кацане дава по-голям избор и безпроблемна съгласуваност на българските и интернационалните пасажери. 

Авиокомпанията, притежател на най-високите оценки в сектора, извършва директните полети до София с съвременен Airbus A320, предлагащ 12 места в бизнес класа с първокласни кресла, трансформиращи се в 79 инча дълги и 21 инча необятни комфортни кревати, и 120 места в икономична класа. Всички пасажери могат да се възползват от услугата Oryx One, която им разрешава да работят или да се забавляват, както и от несравнимо кулинарно преживяване на борда. 

" През тази година Qatar Airways чества 10-годишнината от първия полет сред Доха и София, а с обновените директните полети дава на българските пасажери опция да стигнат до повече от 140 дестинации посредством най-хубавото интернационално летище в света " Хамад “. Независимо дали посещават Близкия изток по работа или се любуват на почивка на Малдивите, Сейшелите или Танзания, те могат да разчитат на незабравимо петзвездно пътешестване при най-високи стандарти за здраве и сигурност. Възстановените директни полети ще създадат още по-лесно за пътуващите от целия свят да посетят България - неповторима страна, която предлага по нещо за всеки. С безпроблемната съгласуваност на Qatar Airways те ще могат по-лесно да се насладят на спиращата дъха природа, античната просвета, лечебните минерални извори, зашеметяващите ски писти и Черно море ", разяснява основният изпълнителен шеф на Qatar Airways Group Негово Превъзходителство Акбар Ал Бакер. 

" Българските и интернационалните пасажери могат да чакат единствено най-хубавото, когато пътуват с възобновените директни полети на Qatar Airways сред Доха и София. Във всеки полет ние предлагаме най-високата класа на потребителско преживяване. Qatar Airways получи признанието за самолетна компания на годината от Skytrax поради изключителното обслужването на интернационалния си екипаж, в който има и доста български експерти с дълготраен опит. С неспокойствие чакаме да посрещнем нашите пасажери на борда на обновените директни полети “, разяснява Росен Димитров, основен шеф " Клиентско преживяване “ на Qatar Airways, написа изданието economy.bg.

" Директните полети на Qatar Airways сред София и Доха ще дават опция на пасажерите на летище София да пътуват до над 140 атрактивни дестинации по бизнес или туризъм. Пътниците от Доха ще могат да опознаят културното завещание на София и естествените хубости на България и през четирите сезона посредством вътрешните полети от София до морските градове Варна и Бургас “, сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на " СОФ Кънект “, оператор на летище София.

Qatar Airways продължава да ползва своята гъвкава политика за резервации, която предлага безграничен брой промени в датите и дестинациите на пътешестване, както и възобновяване на суми без такси за всички билети, издадени за пътешестване до 31 май 2022 година

Qatar Airways предлага 4 директни полета седмично - всеки понеделник, четвъртък, събота и неделя:

Доха (DOH) до София (SOF) QR 227: излетява в 09:15 часа, каца в 13:20 часа (местно време);

София (SOF) до Доха (DOH) QR 228: излетява в 16:05 часа, каца в 21:45 часа (местно време).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР