Пясъчна фигура на пророчицата Ванга изваяха Пол и Реми Хогард

...
Пясъчна фигура на пророчицата Ванга изваяха Пол и Реми Хогард
Коментари Харесай

Баба Ванга изникна на пясъка в Бургас

Пясъчна фигура на пророчицата Ванга изваяха Пол и Реми Хогард на плажа в Бургас. Двойката образни актьори са добре познати в морския град, тъй като идват особено тук, с цел да създават своите статуи, написа meduzata.com.

„ Днес сме на Бургаския плаж, до бар Bay Watch, до скулптурата на слон от  пясък и начало на „ Баба Ванга, сляпата мистичност. Ще сме тук цялостен уикенд, елате и ни вижте на плажа “, предложения бургазлии Реми Хогард. Пясъчните актьори бяха в Бургас и предходната седмица. Когато не са в морския град живеят в къщата си в старозагорското село Михайлово.

Те бяха тук и за 1 март, когато създадоха пясъчна мартеница, сърца и новородено бебе, което символизираше възраждащия се напролет живот. С този план двамата участваха виртуално във фестивал на пясъчните фигури в Перу. Артистичното семейство бе в Бургас и дни преди Свети Валентин - празникът ва влюбените. Тогава те изваяха две големи сърца върху дигата.

Те обикалят света и вършат разнообразни статуи от пясък. През 2020 година поради ковид останаха тук, тъй като нямаше фестивал в Америка, където непроменяемо се включват. Семейството се занимава с изкуство повече от 20 години, като работи по целия свят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР