Пуснато е движението в платното за Варна на виадукта Коренишки

...
Пуснато е движението в платното за Варна на виадукта Коренишки
Коментари Харесай

Възстановено е двупосочното движение на виадукта Коренишки дол на АМ Хемус

Пуснато е придвижването в платното за Варна на виадукта " Коренишки дол " при 36-ти км на Автомагистрала " Хемус ". С това рестриктивните мерки поради ремонтни действия по автомагистралата стават с едно по-малко и се възвръща двупосочното придвижване по оборудването .

Платното за София е актуализирано предходната година . Ремонтът на колоните на моста, който стартира през 2017 година, ще продължи и през идната година без това да попречва трафика.

Виадуктът " Коренишки дол " е с дължина 481 м . Той е в употреба от 1986 година и оттогава не е главно ремонтиран. Извършените ремонтни действия през тази година са на стойност 16,5 млн. лева с Данък добавена стойност .

На заключителен стадий е и ремонтът на платното за Варна на виадукта при 19-ти км на Автомагистрала " Хемус " край с. Потоп . Очаква се той да бъде приключен преди идните Коледни и Новогодишни празници .

Преди началото на летния сезон тази година е пуснато придвижването по обновените платна за Варна на виадуктите при 37-ми км и 51-ви км " Разлив " на Автомагистрала " Хемус ".
 Ремонтират колоните на виадукт
Ремонтират колоните на виадукт " Коренишки дол " на Автомагистрала " Хемус "

Движението по моста в посока София е в двете посоки в платното за Варна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР