Пуснатите на свобода под гаранция от 100 000 лева Ветко

...
Пуснатите на свобода под гаранция от 100 000 лева Ветко
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Вижте как обвиняемите Арабаджиеви гъзареят по жълтите павета

Пуснатите на независимост под гаранция от 100 000 лв. Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха изловени от бдителния обектив на Lupa.bg на разходка из жълтите павета в центъра на София. Тузарското семейство паркира много непретенциозен за стандартите си мерцедес AMG за към $110 000 преди тура си из столицата.

Както постоянно, Маринела направи усещане с ексцентричното си облекло. Тежки кожени боти с лъскави клипси и големи платформи измежду август впечатляваха в определения от милионершата екип. Слънчевите очила " Оф уайт ", още веднъж много скромни за към 600 лв., украсяваха главата на дамата.



Ветко и Маринела се движеха в компанията на известния предприемач Щерю Арабаджийски - едно от огромните имена в родния автобизнес, някогашен съучастник с Петко Димитров и бивпата дясна ръка на Николай Гигов - Иво Тонев.

Едва ли е изненада, че Арабаджиеви гледаха да не парадират с разкош, откакто в края на юни профилираният съд понижи гаранцията им от 500 000 лв. единствено на 100. Аргументът беще инфлацията и увеличените разноски на семействата.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР