Пуснаха под парична гаранция от 10 000 лева разследващата полицайка

...
Пуснаха под парична гаранция от 10 000 лева разследващата полицайка
Коментари Харесай

Извънредна новина за дознателката, издавала информация на любовника си Боклука

Пуснаха под парична гаранция от 10 000 лв. проверяващата полицайка Розалина Кьосева. Това постанови преди минути областен арбитър Владимир Пензов, съобщи struma.bg.

БЛИЦ напомня, че Розалина Кьосева бе арестувана в края на март след спецакция на Вътрешна сигурност и прокуратурата. Тя е упрекната в четири закононарушения.

Първото обвиняване против Кьосева е за закононарушение срещу правораздаването, изразяващо се в това, че като проверяващ служител на реда по досъдебно произвеждане против престъпно проявено лице тя е бавила умишлено провеждането на разпити и очни ставки.

Срещу Кьосева е повдигнато обвиняване за длъжностно закононарушение и персонално укривателство. Според събраните доказателства от проверяващите тя е предизвестила приятеля си Владимир Бойчев, че против него има европейска заповед за арест. Той е наказан на 6 години затвор в Гърция за подправени пари. По този метод Кьосева е помогнала на Бойчев да се укрива.

Разследващата полицайка е правила 5 пъти претенции в пандиза за разпит на престъпно проявено лице без да има присъединяване по досъдебното произвеждане.

В хода на следствието са употребявани СРС-та, а в килията на Бойчев в пандиза в Бобов дол е открит телефон.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР