Пуснах заявление за освобождаване от поста на зам.-областен управител на

...
Пуснах заявление за освобождаване от поста на зам.-областен управител на
Коментари Харесай

Иванка Петкова: Напуснах областната управа, за да се върна в...

Пуснах заявление за освобождение от поста на зам.-областен шеф на Пловдив, защото изтича 6-месечният ми неплатен отпуск и би трябвало да се върна на работа в Община Родопи. Това съобщи пред " Марица " зам.-областният шеф на Пловдив Иванка Петкова, потърсена за коментар. Тя изясни, че откакто входирала заявката, то било почетено и със заповед на премиера Стефан Янев е освободена от поста, считано от 30 ноември.

От на следващия ден Петкова се връща на досегашната си служба - секретар на Община Родопи. Завръщането й съответствува с едно дълго предстоящо събитие в общината - първата копка на чисто нова детска градина в Браниполе. На тържеството с изключение на кметът на общината Павел Михайлов ще бъде и секретарят Иванка Петкова.

Петкова бе назначена за заместител на регионалния шеф на Пловдив Ангел Стоев на 28 май тази година. Тя е била на този пост по време на държавното управление на Пламен Орешарски.

Петкова е агроинженер, има специализации по " Финанси и счетоводство " и " Публична администрация ". Два мандата е била общински консултант в община " Родопи ", както и член на Общинската изборна комисия в Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР