Пускането на трейлъра на документалния филм Хари и Меган от

...
Пускането на трейлъра на документалния филм Хари и Меган от
Коментари Харесай

Искат от крал Чарлз III да отнеме титлите на принц Хари и Меган Маркъл

Пускането на филмовия откъс на документалния филм " Хари и Меган " от Netflix разгневи британците и в този момент доста почитатели на кралското семейство упорстват Чарлз III да лиши принц Хари и Меган Маркъл от купата херцог и херцогиня на Съсекс. Те са сигурни, че бъдещата лента ще удари английското кралско семейство и по този метод непокорният принц решил да отмъсти на околните си за всички остарели обиди, пише Daily Star.

Първоначално беше казано, че първата част на кино лентата ще покаже любовната история на принца и някогашната актриса. Въпреки това, към този момент от фрагментите, които се появиха в мрежата, може да се съди, че съпрузите, които се отхвърлиха от кралските си отговорности през 2020 година, няма да пропуснат да си напомнят високопоставени родственици, а и медиите също ще го получат.

„ Лицемери! Те желаят да унищожат кралското семейство, само че нямат нищо срещу да имат трофеи и да жънат премиите. Крал Чарлз би трябвало да ги лиши от купите им! “ Ще бъдете унищожени от двама души, притежаващи английски кралски трофеи, „ Това е изцяло координирано, всичко е неправилно и имам вяра, че забавянето с този филм е, тъй като те трябваше да се уверят, че кралицата ще почине, с цел да причинят оптимални вреди на останалата част от кралското семейство “, разясниха те в Twitter.

Междувременно кралският колумнист Дики Арбитър означи, че лишаването им от купите им няма да е лесна процедура.

„ #MichaelCole твърди, че кралят може да ги лиши от техните трофеи. Това ще изисква акт на Народното събрание, който лишава херцогството. Що се отнася до Даяна, тя не загуби купата си, която идва с брака. Титлата Нейно кралско височество беше подарък от починалата кралица “, сподели той.

Първата част от кино лентата, в която Хари даде обещание да разкрие " цялата истина ", излиза в четвъртък (8 декември), втората - седмица по-късно, на 15 декември.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР