Пускането на платформата е важен момент в националната мисия устойчивото

...
Пускането на платформата е важен момент в националната мисия устойчивото
Коментари Харесай

Findings.co пуска на българския пазар ESG платформа в подкрепа на устойчивото развитие

Пускането на платформата е значим миг в националната задача устойчивото развиване и сходството с ESG стандартите да бъдат лесни и налични за всички компании.

Тази стъпка е продължение на решението на българското държавно управление да вкара нови разпореждания за повишение на корпоративната отговорност и екологичната резистентност. Новите разпореждания ще изискват от фирмите да подхващат стъпки за привеждането в сходство с екологичните, обществените и управническите стандарти (ESG) и да поддържат локалния бизнес като част от световните вериги за доставки в осъществяване на условията на Европейски Съюз и за реализиране на конкурентоспособност.

В поддръжка на тази самодейност Findings.co ще даде всички нужни детайли за резистентност на виталния цикъл: от създаването на тактика, през профилирани софтуерни решения, до непрестанен мониторинг и информиране на заинтригуваните страни, което ще разреши на българския бизнес да отговори на наредбите стопански дейно.

" Разбираме какъв брой мъчно може да бъде за всички компании - от дребни и междинни до огромни предприятия - да бъдат в крайник с измененията в наредбите за стабилно развиване ", сподели Коби Фридман, основен изпълнителен шеф и съосновател на Findings. " Нашата цел е не просто сходство, а същинска промяна - смяна на бизнес практиките по този начин, че приоритет да имат ефикасните, спестяващи време, автоматизирани процеси, с цел да може вашият бизнес да има безпроблемна верига за доставки, като в същото време поддържате разноските си на рационално равнище и се фокусирате върху бизнеса си ".

Платформата на Findings спомага за автоматизирането на сходството, като в същото време дава повсеместен взор върху доставчиците и клиентите, тъй че фирмите да могат елементарно да наблюдават напредъка си към реализиране на своите ESG цели. Компанията обслужва бизнеси от всевъзможен размер по целия свят, като си партнира с фондови тържища и водещи снабдители на услуги.

" Findings.co се възприема като общоприетоо решение в цяла Европа, което разрешава на всички компании (малки, междинни и огромни предприятия) да дават отговор на ESG условията за сходство ", сподели Ноеми Малска, общоприет управител за Европа на Findings. " Планираме да разтеглим последния си триумф в страни от Европейски Съюз, като да вземем за пример Полша и да реализираме такова пазарно покритие и в България. "

В партньорство с ESG-BG, Findings.co улеснява повече от всеки път фирмите в България да реализират обилни усъвършенствания в активността си, като в същото време дават отговор на нормативните условия.

С помощта на Findings фирмите могат решително да обединят сили с клиенти от цяла Европа и целия свят, до момента в който работят дружно за по-зелено бъдеще за всички.

За повече информация, апелирам посетете  
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР