пуска в търговската си мрежа и в онлайн магазина си

...
пуска в търговската си мрежа и в онлайн магазина си
Коментари Харесай

Vivacom предлага последното поколение безжични слушалки AirPods на Apple

пуска в комерсиалната си мрежа и в онлайн магазина си новото потомство слушалки AirPods, показани напълно неотдавна от Apple. Стилните безжични слушалки комбинират грациозен дизайн с голям брой новаторски функционалности.

Третото потомство слушалки на Apple се отличават с пространствено аудио с динамично следене на главата, което разполага звука на всички места към нас. Технологията Adaptive EQ настройва звука съгласно желанията на слушащия. Управляват се елементарно посредством датчик за мощ. Слушалките имат клас IPX4 резистентност на пот и вода, а батерията им устоя до шест часа слушане на музика с едно зареждане.
 Vivacom към този момент предлага новите модели iPhone 13 Vivacom към този момент предлага новите модели iPhone 13
Vivacom към този момент предлага в своите търговски обекти и на уеб страницата си новите смарт телефони от семейството iPhone на Apple, показани напълно неотдавна...

Vivacom ще предлага и Apple AirPods Pro , които включват спомагателни екстри като интензивно шумопотискане (Active Noise Cancellation), което отстрани близките звуци, с цел да се потопим в музиката, както и Transparency (прозрачен) режим, който разрешава да чуваме и да поддържаме връзка със света в близост, до момента в който използваме слушалките. AirPods Pro включват също пространствено аудио с динамично следене на главата, Adaptive EQ технология и клас IPX4 резистентност на пот и вода. Най-новите AirPods Pro към този момент идват с MagSafe Charging Case, за повече от 24 часа време за слушане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР