Пушенето на марихуана и секссцените в новия клип на Сузанита

...
Пушенето на марихуана и секссцените в новия клип на Сузанита
Коментари Харесай

Орхан Мурад бесен: Какво скандално има в клипа на Сузанита? Секссцените са менте

Пушенето на марихуана и секссцените в новия клип на Сузанита са менте, твърди бащата на певицата Орхан Мурад. Той е безапелационен, че декларацията, която изисква Държавната организация за протекция на детето е безсмислена, защото съпровожда Сузанита на всички места и явно е осведомен с дейностите й, оповестява "Телеграф ".

"Въобще не желая да разясня. Нека всеки, който счита, че би трябвало да се вземат някакви ограничения, да работи. Няма потребност да приказваме две години подред едно и също нещо. Агенцията в случай че има въпроси да ги зададе към мен. Да заповядат, очаквам ги с отворени прегръдки ", споделя Орхан Мурад.

Очевидно той и брачната половинка му Шенай са участвали на фотосите на видеоклипа към песента "К'во става, брат " и най-вероятно са наясно по какъв начин щерка им имитира фелацио и клати дупе на сантиметри от по-възрастния й сътрудник Ангел. Това съпроводено с пушенето на марихуана и междинните пръсти, които сочи, се приема извънредно непрофесионално от страна на нейните сътрудници, добавя изданието.

"Нямам срещу чупките в кръста, само че да се правиш, че лапаш на някого... Стига, не това е методът. Въпреки че гнусният шоубизнес диктува разпоредбите ", разкрива Крум, който в предишното си партнираше с русокоската.

От ДАДЗ прецизират, че сега вършат инспекция, дали фактически родителите са дали позволение в писмен тип за фрагментите.

"Няма развиване по случая. В момента вършим инспекция, сезираме Съвет за електронни медии във връзка с видеото. Това, което желаеме да установим е дали родителите фактически са дали позволение в писмен тип за фрагментите, декларацията е наложителна когато лицето е малолетно. Колегите работят по сигнала - това със секссцените и пушенето на марихуана. Те са и най-фрапиращи. Изпълнителката се пробва да популяризира нещо безусловно неразрешено и освен. Съвет за електронни медии могат да изискват от продуцентите прекъсване на излъчването на видеото по съответните малките екрани ", разясняват от ДАДЗ пред вестника и допълват, че казусът "Сузаните " е задминал абсурда, който се развихри след излъчването на първия клип на Гери-Никол.

Последователите на Сузанита са уверени, че видеото ще бъде свалено до дни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР