Purina ONE ще помогне на семействата, които осиновят котка до

...
Purina ONE ще помогне на семействата, които осиновят котка до
Коментари Харесай

Бездомни котенца търсят любящо семейство за Коледа

Purina ONE ще помогне на фамилиите, които осиновят котка до Коледа, като обезпечи храна за първите 3 месеца на котето1 в новия дом

В сезона на положителните каузи и благотворителни акции, Purina ONE подема една по-различна самодейност – да откри дом на котките от приюта на Animal Rescue Sofia.

В акцията се включват 4 котки, които са подготвени за осиновяване, а Purina ще обезпечи нужната храна за домашния любим, с цел да помогне в първите 3 месеца на акомодация в новия му дом.

Кампанията към този момент започва през инфлуенсърския профил CatfluencerBG в Instagram и доближава по-широка аудитория с помощта на котарака Ранджи (@randji_cat), спечелилият в първата академия за котки инфлуенсъри, и котешкото общество, което той задейства. За няколко дни от старта ѝ, едно от котенцата в приюта (Мъркан Лапчов) към този момент откри своите осиновители.

Нетипичната Коледна активация потегля от концепцията, че животът ни е по-пълноценен, когато имаме до себе си домакински любим и точно към фамилния празник можем да вземем виновното решение да се погрижим за друго създание, а и за себе си.

Любовта и грижата, на която учат котките, са съвършеният подарък за всяко едно семейство, което в миналото е обмисляло тази крачка, а моментът – повече от подобаващ. В оставащите седмици до най-магичния празник, акцията си слага за цел да ни убеди точно в това.

Намирането на любящ дом на колкото се може повече бездомни котки и кучета е идея, която марката Purina ONE поддържа по разнообразни способи, употребявайки всяка опция да направи тематиката за осиновяването на домакински любим по-близка до хората.

Purina ONE си партнира с Animal Rescue Sofia, разказвайки същинските истории на котките Зори, Карамела, Мъркан Лапчов, Клео и Рейн, които сега търсят своите осиновители.

Първото сполучливо издание на академията за котки инфлуенсъри на Purina One даде и начало на партньорството с Неправителствени организации колегата и осъществя първото огромно подаяние на храна Purina One за котките, за които се поставят грижи в приюта.

Спасени от изоставени жилища или след застрашаващи живота им произшествия, котките в Animal Rescue Sofia имат потребност от лекарска интервенция и грижа, която да укрепи здравето им и едвам по-късно могат да търсят нов дом. За укрепването оказва помощ и храната Purina ONE, с помощта на революционната си формула Bifensis. Тя поддържа здравето извън и от вътрешната страна и единствено след 3 седмици могат да се усетят забележими резултати – котето става по-енергично, усъвършенства се зрението и храносмилането му, а козината му става по-здрава и лъскава.

Всеки, които има интерес и предпочитание да се включи в коледната акция на Purina One, може да го направи на профила CatfluencerBG в Instagram.

Важно конкретизиране - изборът на уместно семейство минава през няколко равнища на осиновителска процедура, а решението за утвърждение на претендента се взима по отношение на най-хубавия интерес на животното. Политиката на Animal Rescue Sofia няма аналог в България и цели обезпечаването на същински дом за всички избавени от тях котки и кучета.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР