Pulse FitnessSpa прекратява задължителния годишен ангажимент за клубните си членове.

...
Pulse FitnessSpa прекратява задължителния годишен ангажимент за клубните си членове.
Коментари Харесай

Ексклузивно: Pulse Fitness & Spa с ключова промяна в работата си с клиенти

Pulse FitnessSpa приключва наложителния годишен ангажимент за клубните си членове. Всеки предстоящ клиент на спортните центрове ще може самичък да избира за какъв брой дълго да е част от клуба като най-краткосрочната алтернатива е от 3 месеца, а най-дългосрочната – 12 месеца.
Промяната е вследствие на социологическо изследване измежду клубните членове на веригата. Допитването показва опцията на фитнес запалянковците сами да дефинират продължителността на участието си като една от мечтаните от тях промени. Именно противоположната връзка от страна на клиентите е това, което оказва помощ на всеки бизнес модел да се развива във възходяща посока. Осъзнавайки това, от Pulse FitnessSpa взимат значимото решение да уважат своите бъдещи членове и да стартират този нов метод в ежедневната си работа.

Преобладаващото мнение измежду стотиците, взели присъединяване в изследването, е че Pulse FitnessSpa няма действителен еквивалент в страната от позиция на спортна база, качество на оборудването и брой благоприятни условия единствено с една клубна карта. Неудобство обаче основава потребността от дълготраен ангажимент, който не всеки е податлив да поеме. Тази спънка към този момент няма да възпира стотиците, искащи да спортуват и релаксират във фитнес и спа центровете.
Дългоочакваната от мнозина мярка дава късмет на всички, несигурни в своята постоянност, да станат част от Pulse FitnessSpa като сами дефинират за какъв интервал от време да е това. Месечната такса по никакъв метод няма да бъде повлияна от дължината   на  членството и клиентът ще заплаща единствено интервала, през който е планувал да употребява услугите.

Условията на присъединение са извънредно гъвкави и всеки клубен член може да се възползва от редица благоприятни условия. Част от тях включват:
- Многократно заледяване на картата (в случай на пътешестване, задължения, физическа неспособност за навестяване или друго) за интервал по желание на клиента, който не се постанова да бъде обезщетен.
- Опция за преотстъпване на клубната карта на второ лице.
- Разнообразни способи на възнаграждение, включващи: в брой на рецепция, пряк дебит, по банков път, онлайн.
- Достъп до всички клубове на територията на град София или град Пловдив (според това от къде е закупена картата).
Без значение дали сте напреднал или новак фитнес запалянко, това е моментът да се присъедините към Pulse FitnessSpa при най-удобните и налични условия в историята на спортните клубове. Спортът е здраве, а здравето е благополучие. Изберете сами периода на своята карта и си подарете благополучие в Pulse FitnessSpa!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР