Pulse Fitness & Spa застава зад хората на възраст 60

...
Pulse Fitness & Spa застава зад хората на възраст 60
Коментари Харесай

За всички над 60 години - фитнес и спа при специални условия в Pulse Fitness & Spa

Pulse Fitness & Spa застава зад хората на възраст 60 или повече години със особено ценово предложение. Веригата дава опция на всички, които дават отговор на този аршин, да получат достъп до деен и здравословен метод на живот против 39 лв/месец. Клубното участие „ 60+ “ включва редица услуги: фитнес, групови занимания, спа и открит басейн с плаж.

Според проучванията, 96% от хората над 60 години не правят никаква спортна активност. Недостатъчната интензивност води до сърдечно-съдови болести, понижена циркулация на кръвта, загуба на централизация и намаляване на здравината на костите. СЗО предлага хората в зрелост да правят минимум 30 минути физическа интензивност дневно, с цел да се усещат добре.

Фитнес зоните на Pulse Fitness & Spa разполагат с огромно многообразие от уреди, подобаващи за всички, без значение от спортния стаж. Оборудването има инструкции за приложимост, с цел да може всеки да се ориентира в използването му. Ако въпреки всичко зародят въпроси, наоколо постоянно има експерт, който да обърне внимание на трениращите.

Груповите занимания са друга услуга, до която може да имате достъп. В Pulse Fitness & Spa са налични всички най-популярни тренировки, в това число: национални танци, зумба, Kangoo jumps, спининг, пилатес, йога (вкл. въздушна йога) и още доста други. Тук, даже заниманието да е групово, вниманието на инструктора постоянно е персонално.

СПА зоните на Pulse Fitness & Spa оферират огромно многообразие от уреди за релакс: римски басейн, термо лежанки, сауна, парна баня, джакузи и още доста други. Това е съвършено място за отмора когато и да е от деня.

В горещите летни дни може да разпускате и край с плаж. Pulse Beach е част от спортния център Pulse Fitness & Spa West Park – с адрес бул. Д-р Петър Дертлиев 60.

Абонаментът „ 60+ “ дава достъп до всички спортни центрове Pulse в града, в който е закупена картата. Предложението важи за София, Пловдив и Бургас. Условието е да влезете в обектите до 16 часа, а продължителността на престоя ви след вход зависи единствено от вас.

Фитнесът е за всеки! Никога не е късно да се погрижите за здравето си. Направете го по най-хубавия метод. Ако желаете да се възползвате, имате 3 метода да го извършите: на място, в който и да е обект от веригата Pulse Fitness & Spa в София, Пловдив или Бургас, на телефон 0700 44 044 или онлайн на

Видео:

<iframe width= " 560 " height= " 315 " src= " https://www.youtube.com/embed/3rW7w56pAT8 " title= " YouTube video player " frameborder= " 0 " allow= " accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture " allowfullscreen></iframe>
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР