Pulse Fitness & Spa прекратява задължителния годишен ангажимент за клубните ...

Pulse Fitness & Spa прекратява задължителния годишен ангажимент за клубните

Ексклузивно: Pulse Fitness & Spa с ключова промяна в работата си с клиенти

Pulse Fitness & Spa приключва наложителния годишен ангажимент за клубните си членове. Всеки предстоящ клиент на спортните центрове ще може самичък да избира за какъв брой дълго да е част от клуба като най-краткосрочната алтернатива е от 3 месеца, а най-дългосрочната – 12 месеца.

Промяната е в следствие на социологическо изследване измежду клубните членове на веригата. Допитването показва опцията на фитнес запалянковците сами да дефинират продължителността на участието си като една от мечтаните от тях промени. Именно противоположната връзка от страна на клиентите е това, което оказва помощ на всеки бизнес модел да се развива във възходяща посока. Осъзнавайки това, от Pulse Fitness & Spa взимат значимото решение да уважат своите бъдещи членове и да стартират този нов метод в ежедневната си работа.

Преобладаващото мнение измежду стотиците, взели присъединяване в изследването, е че Pulse Fitness & Spa няма действителен еквивалент в страната от позиция на спортна база, качество на оборудването и брой благоприятни условия единствено с една клубна карта. Неудобство обаче основава потребността от дълготраен ангажимент, който не всеки е податлив да поеме. Тази спънка към този момент няма да възпира стотиците, искащи да спортуват и релаксират във фитнес и спа центровете.Дългоочакваната от мнозина мярка дава късмет на всички, несигурни в своята постоянност, да станат част от Pulse Fitness & Spa като сами дефинират за какъв срок от време да е това. Месечната такса никак няма да бъде повлияна от дължината на участието и клиентът ще заплаща единствено срока, през който е планувал да употребява услугите.

Условията на присъединение са извънредно гъвкави и всеки клубен член може да се възползва от редица благоприятни условия. Част от тях включват:

- Многократно заледяване на картата (в случай на пътешестване, задължения, физическа неспособност за навестяване или друго) за срок по желание на клиента, който не се постанова да бъде обезщетен.

- Опция за преотстъпване на клубната карта на второ лице.

- Разнообразни способи на възнаграждение, включващи: в брой на рецепция, пряк дебит, по банков път, онлайн.

- Достъп до всички клубове на територията на град София или град Пловдив (според това от къде е закупена картата).

Клипът на Pulse Fitness & Spa може да гледате ТУК

Източник: banker.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg