публикува в четвъртък новия си икономически бюлетин, потвърждавайки в него,

...
публикува в четвъртък новия си икономически бюлетин, потвърждавайки в него,
Коментари Харесай

ЕЦБ: Новият скок на случаите на Covid-19 нарушава икономическата активност

публикува в четвъртък новия си стопански бюлетин, потвърждавайки в него, че обвързваното с разширение и удължение на ограничаващите ограничения в целия блок на единната валута разстройва икономическата интензивност.
ЕЦБ акцентира, че интензивността в бранша на услугите е изключително мощно наранена от влошената здравна обстановка, въпреки и в по-малка степен спрямо предходната пролет (когато беше първата вълна на коронавирусната пандемия).
остава доста ниска и се чака да остане слаба в кратковременен проект, уточни ЕЦБ.
В отчета се отбелязва, че паричните стимулиращи политики остават от значително значение, когато става въпрос за гарантиране на оцеляването на стопанската система от рецесията, като се акцентира уговорката на Управителния съвет на ЕЦБ да употребява всички принадлежности, с които разполага, с цел да подсигурява, че инфлацията дава отговор на заложената от банката целева зона.
 Бил Гейтс: Светът би трябвало да се върне към естественото в края на 2022 година Бил Гейтс: Светът би трябвало да се върне към естественото в края на 2022 година
Светът би трябвало да се върне към естественото до края на 2022 година с помощта на имунизациите против COVID-19, съобщи Бил Гейтс в изявление за полс...
Междувременно ръководителят на ЕЦБ съобщи, че " е свръхестествен сигнализиращият резултат на американската администрация при новото управление, присъединяващо се към Парижкото съглашение за климата ".
Тя приветства дейностите на Министерството на финансите на Съединените щати и на Федералния запас, които " в границите на няколко дни трансформираха политиката си по доста тематики, в това число по-специално по отношение на изменението на климата ".
Лагард поздрави фокуса на актуалната администрация на Съединени американски щати върху изменението на климата, заявявайки, че този фокус " слага силата на първата и най-голямата стопанска система в света зад цел, която всички ние споделяме “.
Шефът на ЕЦБ изрази вяра, че благодарение на Съединени американски щати " можем по-бързо да преминем към по-добра стандартизация, по-специално във връзка с разкритият ", и по-късно да напреднем по въпроси като цифрови валути, цифрови трансгранични заплащания и така наречен " умни контракти " (компютърна стратегия, която автоматизирано може да извърши написаните с кодове условия на контракт въз основа на критерии, контрактувани от всички участващи страни).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР