Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light. Музиката

...
Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light. Музиката
Коментари Харесай

Музиката обединява, културният шок на Absolut също

Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Музиката е едно цяло, метод да изразиш себе си и опция за другарство сред хората, без значение от езика, стила, възрастта ти или страната, в която живееш. Независимо дали приказваме за поп, рок, рап, попфолк или обичайни песни, това, което ни сплотява, е пристрастеността да изразим своите страсти посредством текст и мелодии.

През последните месеци Absolut се ангажира с тежката задача да потвърди, че не съществуват граници сред феновете на другите стилове музика, по един много фрапантен и ексцентричен метод. Известната марка водка провежда поредност от пет празненства, в които добре познати и изцяло разнообразни български персони влизат в ролята на диджеи в нетипични за тях места. Между тях се отличават известни артисти, реализатори от разнообразни жанрове и, колкото и да звучи необичайно - български държавници.

В " Absolut Culture Shock " към този момент участваха с несравним триумф паметният Руши, попфолк дивата Деси Слава, както и легендата на българската поп музика Маргарита Хранова. Всички те изненадаха почитателите си, представяйки музиката, която обичат, в непредвидени столични заведения.

Сега за първи път следва да забележим български общественик, иноватор и будител зад пулта. Д-р Соломон Паси, прочут с невероятния си метод и филантропичните си планове, е новият участник в " Absolut Culture Shock ". С идеята си " Do Not Drink & Drive! " той ще гостува на столичния Carrusel Club на 15 февруари 2020 година, с цел да ни потопи в обичаните си музикални части, подбрани в екип с маестро Богдан Томов. Допълнително ще се насладим на специфични Absolut коктейли и игри с награди, а един от спечелилите, който отгатна, че точно доктор Паси е четвъртият участник в " Absolut Culture Shock ", ще има опцията да се запознае с него.

Толерантност сред публиките на разнообразни музикални стилове - и сред другите хора изобщо - се основава с любознание, схващане и неприкритост към другите. Именно това е " Absolut Culture Shock ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР