Психолозите понякога използват дома, в който живеем, за да погледнат

...
Психолозите понякога използват дома, в който живеем, за да погледнат
Коментари Харесай

По любимата стая ще ви познаят ТЕСТ

Психолозите от време на време употребяват дома, в който живеем, с цел да погледнат по-дълбоко в положението на душeвността ни. С този занимателен тест експертите ще ни опознаят по-добре. Разгледайте деликатно приложената картинка и си изберете стаята, която най-вече ви подхожда.

Стая 1:Избрал/а си покрива, където има и място за развлечение. Това демонстрира, че си човек, който обича да гледа отвисоко. Преценяваш хората обективно, като че ли виждаш нещата по-добре от останалите. Саксията с това огромно цвете е знак, че обичаш екзотиката. Басейнът демонстрира, че обичаш заниманията повече от кариерата.

Стая 2:Първият акцент в твоята стая е часовникът, което демонстрира, че си прецизен и на теб може да се разчита. Обичаш да разсъждаваш върху нещата от живота, само че от време на време го правиш повече от нужното. Трудно се решаваш на съществени дейности.

Стая 3: Фокусираш се върху банята. Имаш потребност от ободряване. Трябва да се освободиш от някои мисли, които те карат да се страхуваш за бъдещето си. Малко нерешителен си сега, само че си подготвен на промени. Обичаш да се грижиш за себе си, държиш да изглеждаш добре. Опитваш се да избягаш от многото хора и да останеш уединено със себе си.

Стая 4: Гледаш към уютната спалня. Ти си постоянен в този стадий от живота си. Намерил си любовта, а в случай че инцидентно не си - тя чука на вратата ти. Обичаш да се грижиш за някого. Държиш на морала и полезностите. Искрен човек си, добър другар.

Стая 5: Най-голямата стая с най-вече предмети в нея. Този избор демонстрира, че си необятно скроен човек. Винаги търсиш максимума, а в случай че не го получаваш - си тръгваш. Креслото демонстрира, че на този стадий от живота си се чувстваш комфортно и няма да променяш нищо. На масата има пепелник с цигара, а това значи, че имаш един проблем за решение.

Стая 6: Ти си избра кухнята. Това демонстрира, първо, угриженост за околните хора, а по-късно и че ти самият имаш вкус към живота. Сега си в стадий на промени - нещо се готви в твоята фурна. Какво ще е то, зависи напълно от теб.

Стая 7: Избутал си неприятните мисли в килера и в този момент очакваш да ти се случат тези хубави неща, за които мечтаеш. Имаш обаче да изкачваш стълба. В кариерата ще имаш триумф.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР