Психоложката Мадлен Алгафари представи новата си книга ...И заживели щастливо...“

...
Психоложката Мадлен Алгафари представи новата си книга ...И заживели щастливо...“
Коментари Харесай

И заживели щастливо - новата книга на Мадлен Алгафари

Психоложката Мадлен Алгафари показа новата си книга „...И заживели щастливо... “ в студиото на „ Добро утро, Европа “. Дългото 806 страници произведение авторката е написала единствено за месец.

„ Не знам какво става, само че когато стартира да пиша... като че ли книгите пишат мен, а не аз тях. Драмата на днешния човек е, че ние не знаем, че не знаем. Той доста знае, само че е несъзнателен. И в действителност това, което прави психотерапията е, че работи таман за тази осъзнатост, от която зависи щастието. Но можем да се научим да живеем щастливо “, съобщи тя.

„ Това, което срещам в работата, изключително в последните две години около пандемията, е незрялост в партнирането. Много постоянно хората са на възраст, сякаш пораснали, или най-малко по този начин написа в паспорта, само че държанието е детско. Това не значи, че са глупави хора, че са неприятни хора. Просто липсва себепознание и характерните умения да се оправим с ония вътрешни бариери, които идват от характера ни,от моделите на образование на родителите, или шокови контузии. Оттам идва едно задръстване на пътя на щастието, който е пристъпен, вероятен за реализиране, когато човек се научи по какъв начин да отстрани тия вътрешни спънки “, добави Алгафари.

Вижте повече във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР