Психологът Николай Михайлов коментира пред bTV изминалите парламентарни избори, заявявайки

...
Психологът Николай Михайлов коментира пред bTV изминалите парламентарни избори, заявявайки
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Борисов вярва, че ще имаме нужда от него, защото другите ще се провалят

Психологът Николай Михайлов разяснява пред bTV миналите парламентарни избори, заявявайки че от ГЕРБ са спечелили, само че са изгубили политическата самодейност. Според него и двете страни – и ГЕРБ, и опозицията, са в развой на отрезвение, само че ГЕРБ взема самодейността, което е абсурд.

" Борисов изрече предизвестия, тъй като се усети, че би трябвало реванш на силите. Той сподели не правете това, тъй като и ние имаме здрави момчета и мога да ги прикани. Той незабавно сграбчва самодейността, тъй като има инстинкт. Сега вие ще поемете ангажимент за страната. Надвисва един доста огромен въпрос, а точно – ние нямаме право да се държим за гушите, до момента в който българският народ е в тежка рецесия ", уточни Михайлов в предаването " Лице в лице ".

" Борисов счита, че доста скоро ще имаме потребност от него, тъй като другите ще се провалят. Цялата логичност е властническа и минава през Борисов. Това обаче не е задоволително ", счита психологът.

" Оттук нататък тази трипартийна коалиция против Борисов ще би трябвало да се научи на политическа реторика. Те са несъответстващи политици, те нямат убеденост, само че не са безапелационни, че могат да ръководят тази страна дейно в рецесия. Тези хора нямат представители. Те мислят, че тяхната кариера ще потече като подигравка против Борисов и запращането му в кьошето. Срещу властта на Борисов би трябвало да има сериозна и готова политическа мощ, а не дилетанти. Основният минус е обвързван с това, че доста безгрижно се подценява опцията Борисов да се съвземе и се подценява личната мощ да се възпроизвеждат електорално. Имам интуицията, че Борисов ще ги преследва ", добави още Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР