Психичноболен мъж тероризира цял блок в пернишкия квартал Изток. Той

...
Психичноболен мъж тероризира цял блок в пернишкия квартал Изток. Той
Коментари Харесай

Терор в пернишки блок: Психичноболен напада съседите си с кирка, хората треперят от ужас (СНИМКА)

Психичноболен мъж тероризира цялостен блок в пернишкия квартал „ Изток ”. Той атакува своите съседи с кирки и остри предмети. От три години мъжът живее самичък и не се лекува. Така хората живеят в непрестанен боязън, оповестява Нова телевизия.  В неделя е последният случай. Семейство Гюрови надали са предполагали, че ще стъпват върху вратата си. Причината - съседът им взема решение да я направи на тресчици.

Не за първи път хората се пробват да усмирят нападателния мъж. След сигнал в полицията той е отведен в психиатрия. Не е ясно обаче докога ще бъде там и това тормози всички в блока. Най-вече семейство Гюрови, към които той има „ специално” отношение.
Мъжът нееднократно е настаняван в болница и по-късно изписван, без да има смяна в държанието му.

От психиатрията в Перник обясниха, че след незабавното му настаняване на 4 юни сега се овладява неговото положение. Той е приел непринудено лекуване. Мъжът е с рисково държание. Досега неведнъж е настаняван в психиатрия, като последното му лекуване там е било в края на 2014 година

След изписването е стихотворец от амбулаторен психиатър за лекуване. Оттам нататък връзката и следенето на положението му при липса на близки се губи.

По данни на самия пациент от два месеца е прекратил приема на лекарства. Лекарите обаче считат, че този интервал е по-дълъг и на това се дължи обострянето на експанзията му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР