Прясно завършилата училище млада певица Дара Йотова далеч не може

...
Прясно завършилата училище млада певица Дара Йотова далеч не може
Коментари Харесай

Дара опозори бала си с пиянски и палави изцепки! Момчетата си я подмятали, но накрая избрала да си легне с... (СНИМКА)

Прясно приключилата учебно заведение млада певица Дара Йотова надалеч не може да се назова малко момиче. Тийн идолката от дълго време демонстрира фриволно държание на пораснала жена, която знае по какъв начин да върти мъжете на дребния си пръст. Това сподели и на абитуриентския й бал, предава неизвестен източник, представен от Хот Арена. Очевидно Йотова няма съществено гадже и това се оказва проблем – тя не отхвърля ничие мъжко внимание и флиртува с по няколко едновременно, а в профил някогашните й съученици са били потресени от държанието й в празничната вечер в Златни пясъци. Вече са налични и фотоси, на които Лолитката кокетничи не с един или двама.

Доста момчета я дърпали да танцуват, тя не отказвала и наред с това непрекъснато повдигала чашката и алкохолът най-после си споделил думата. Но щастливецът, който бил озарен от кулминационната точка, бил единствено един.

Анонимен четец изпрати фотография на Дара с един от нейните съученици. Сигналът споделя, че от бала насам това е новото гадже на Йотова, с което са се забърсали във въпросната вечер. По едно време вниманието й се спряло само върху него, натискали се пред останалите, а най-после двамата изчезнали без да кажат на никой.



След тези им дейности версията не е доста в интерес на репутацията на Дарина, а точно – че са се уединили на някое местенце, с цел да споделят буйните си пориви.

Другата догадка е, че може и аферата да си е останала единствено за вечерта и породена от многото алкохол, който певицата поела. „ На сутринта може и да се е изплашила какви ги е свършила “, рапортува анонимецът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР