Прясно разведеният режисьор Ники Илиев представя последния си филм „Нокаут

...
Прясно разведеният режисьор Ники Илиев представя последния си филм „Нокаут
Коментари Харесай

Лорина се намърда до Ники Илиев на мястото на Саня

Прясно разведеният режисьор Ники Илиев показва последния си филм „ Нокаут или всичко, което тя написа “ на фестивала „ Любовта е полуда “ във Варна.

За срещата с публиката с изключение на Илиев ще се наредят Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова, само че за първи път от сходно показване липсва някогашната брачна половинка Саня Борисова. Тя има централна роля в „ Нокаут “ и до момента постоянно придружаваше Илиев по министър председатели и срещи с аудитория и критици по целия свят.

За последно двамата гостуваха на фестивала в Иския преди няколко седмици, само че явно във Варна и креативните им пътища окончателно се разделят. Мястото на Саня заема Лорина, която има надалеч по-малка роля в лентата. Саня, която махна семейството Илиева от профила си в обществените мрежи, неотдавна показа с няколко прочувствени поста болката си от разлъката. Илиев пък сбито твърди, че е потопен в работа след края на брака. Още предходната година обаче стана ясно, че той има нова жена до себе си, колежката на Лорина от „ Скъпи наследници “ Даяна Ханджиева, написа hotnews.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР