Прясно назначеният пиар на врачанския Окръжен съд Даниела Хитова започна

...
Прясно назначеният пиар на врачанския Окръжен съд Даниела Хитова започна
Коментари Харесай

Срамота, колеги! Новият пиар на врачанския съд с грандиозен гаф, пусна на сайта ЕГН-то на двама граждани /факсимиле/

Прясно назначеният пиар на врачанския Окръжен съд Даниела Хитова стартира работа с величествен гаф, откри инспекция на организация BulNews. Още в първия си работен ден тя е разгласява известие, в което е пуснала цялото ЕГН на двама жител, което е безусловно неразрешено от новия правилник за отбрана на персоналните данни GDPR.
Това е тежко нарушаване и потърпевшите дами от село Габаре могат да подадат тъжба в Комисията за отбрана на персонални данни, като имат всички шансове да изкарат наказване за провинилата се служителка на съда. Днес, 11 дни по-късно, към момента никой не се е усетил и скандалната информация продължава да стои в уеб страницата на съда.
Преди по-малко от месец Даниела Хитова изненадващо завоюва състезанието за връзки с обществеността на Окръжен съд Враца и резултатите към този момент са забележими. Дамата няма опит в правосъдната сфера и това се вижда и с невъоръжено око.
Знае се, че управлението на съда е било предизвестено, че фаворизираната от някогашен червен народен представител Хитова не е подобаващият публицист за мястото, само че все пак тя бе предпочетена пред надалеч по-подготвен претендент. На този стадий пиарката е назначена на изпитателен период, който ще развърже ръцете на нейните работодатели да вземат вярното решение в края на интервала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР