Пряката връзка на Бойко Борисов с еротичната танцьорка Борислава Йовчева,

...
Пряката връзка на Бойко Борисов с еротичната танцьорка Борислава Йовчева,
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Две снимки на Бойко с „Мис Бикини“ заковават Борисов за „Барселонагейт“

Пряката връзка на Бойко Борисов с еротичната танцьорка Борислава Йовчева, спечелила купата „ Мис Бикини “, която се оказа с парцели в Барселона за 5 млн. евро, към този момент е потвърдена със фотоси, научи само Narod.bg.

Двата фрагмента са предадени от прокуратурата в Народното събрание като доказателство по отношение на настояването на депутатския имунитет на Бойко Борисов, с цел да стане обвинен за пране на пари.

Реклама

На първата фотография се виждат някогашният министър председател от СИК в компанията на „ Мис Бикини “, а на втората – Борислава Йовчева, прегърнала щерка си Ема, сега на 11, за която се счита, че е дете на Бойко Борисов.

Много любопитно е, че и на двата фрагмента еротичният модел е с безусловно идентични облекла, което е причина за изказванието, че са правени в една времева рамка.

Когато се свърже 2 и 2 излиза, че Бойко Борисов е директно обвързван, занапред ще се откри тъкмо по какъв начин, с „ Мис Бикини “, което пък е причина да се търси претекст за пране на пари от някогашния министър председател с покупката на скъпи парцели за хубавицата от Сандански.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР