Пряк телевизионен сблъсък изправи един срещу друг двете вечерни предавания,

...
Пряк телевизионен сблъсък изправи един срещу друг двете вечерни предавания,
Коментари Харесай

Как протече телевизионният сблъсък между Слави и Цитиридис?

 Пряк ефирен конфликт изправи един против различен двете вечерни излъчвания, които са се впуснали в конкуренция за зрителския интерес на късната публика. В понеделник в ефира на bTV започва " Шоуто на Николаос Цитиридис ", а по същото време неговият предходник - Слави Трифонов, бе поканил във " Вечерното шоу на Слави " в 7/8 ТВ артиста Димитър Рачков.

Новият водещ Николаос Цитиридис остави пресен привкус с дебюта си. Непринуден, ухилен и... самичък си написа смешките. Или най-малко една част от тях. В първия епизод на шоуто си Цитиридис и целият екип заложиха на Юлиян Вергов като първи гост-събеседник. А ние знаем, че когато поканиш Вергов, няма по какъв начин да сбъркаш доста - той е любимец на публиката, артист с опит, цялостен с истории и с харизма, написа Dir.bg. Доколко се е получило първото издание на шоуто на Цитиридис, ще стане ясно от това какъв брой фенове ще решат да го гледат още веднъж.

Като умел водещ Слави Трифонов заложи на тествания способ за производство на вест. В ефира на предаването си през вчерашния ден вечерта той постави завършек на дългоогодишната война с " Господари на ефира ", която мина освен през страниците на жълтите издания, а и през поредност от правосъдни каузи. Примирието беше заверено с наличието на Димитър Рачков.

Слави Трифонов съобщи и даде обещание, че приключва делото против " Господари на ефира " и в никакъв случай повече няма да ги съди. Освен това, откакто в шоуто се включи по Skype Магърдич Халваджиян, двамата с Трифонов даже се уговориха да пият кафе дружно. Защото по думите на Маги:  " Героите идват и си отиват, само че легендите са безконечни ". Не е напълно ясно кои са героите и кои легендите, само че следвайки логиката на диалога им, очевидно легендите Трифонов и Халваджиян ще пият кафе пред... bTV. Другото, което Слави даде обещание на Рачков, е, че ще вземе присъединяване, дружно с " Ку-ку Бенд ", в " Забраненото шоу на Рачков " в зала " Арена Армеец " през месец юни.

И не на последно място дългогодишният ефирен водещ назова в ефир Маги Халваджиян другар и честен човек. Неофициалната информация от двата щаба гласи, че и двата лагера са удовлетворени от първичните резултати на пийпълметрията. Какви тъкмо са те, евентуално ще стане ясно в идващите часове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР