Проява на напрежение беляза Националната конференция на партия ГЕРБ, провела

...
Проява на напрежение беляза Националната конференция на партия ГЕРБ, провела
Коментари Харесай

Напрежение на форума на ГЕРБ, организаторите изведоха млад мъж

Проява на напрежение беляза Националната конференция на партия ГЕРБ, провела се навън в „ София Тех Парк “.

До обстановката се стигна тъкмо по средата на речта на премиера и водач на партията Бойко Борисов, който обрисуваше настоящата политическа конюнктура пред събралия се партиен актив. Тогава млад мъж се изправи настрана от сцената, където се намираха ораторите и стартира да вика с висок глас „ Браво, Бойко “, а по-късно да цитира нецензурни думи от изтеклите в аудио-записи, на които се чува глас, наподобяващ този на премиера.

„ Има и такива, само че това е демокрацията “, реагира от своя страна Борисов от сцената.

Организаторите реагираха навреме и изведоха младия мъж в периферията на събитието. Там обаче се стигна до физически конфликт и замяна на удари, в които участваха мъже с цивилни облекла, без отличителни знаци.

След края на форума хората, които дават отговор за връзките с обществеността в партията, се оплакаха от провокатори, съзнателно пристигнали на конференцията. Една от пиарките в земеделското министерство описа, че подбудител си разрешил да счупи телефон на публицист и да отнеме от ръцете нейния личен подобен. След това даже била ударена по корема, след което незабавно подала сигнал до защитата. „ Бяхме очевидци на това нещо, което е било квалифицирано, несъмнено “, описа още младата жена “.

За съществуването на провокатори удостовери и пиарът на партията Никола Николов, при който, до момента в който приказва пред микрофоните, пристигна възрастен мъж, подвиквайки на членовете на партията „ комунистически креатури “.

В последна сметка се оказа, че въпреки и охраняван, на форума елементарно са допускани и други хора през доста от входовете на вътрешния двор на „ София Тех Парка “. До по-голямо напрежение не се стигна, а целият конгрес се организира на фона на дребен митинг, блокирал част от кръговото кръстовище на 4-ти километър.

*Снимка: БОБИ ТОШЕВ
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР