Провокативни, красиви и екзотични лица са новите попълнения във втория

...
Провокативни, красиви и екзотични лица са новите попълнения във втория
Коментари Харесай

Анжела Недялкова и Наталия Кобилкина влизат в Съни бийч 2 - slava.bg

Провокативни, красиви и екзотични лица са новите попълнения във втория сезон на хитовия сериал на bTV „ Съни бийч “, чиито фотоси към този момент стартираха в известния черноморски курорт. Освен любимците на феновете Аня Пенчева и Кирил Ефремов, към продължението на поредицата се причисляват актрисата Анжела Недялкова, сексоложката Наталия Кобилкина и певицата и танцьорка Манал Ел Фейтури. Всяка от тях ще се превъплъти в непредвидена роля и ще показва впечатляващ комедиен гений.
От трите нови лица на „ Съни бийч “ максимален опит пред камерите има ослепителната Анжела Недялкова. През последните години тя се снима в известни български филми и сериали, и получи интернационално самопризнание с присъединяване си в продължението на английския кинохит „ Трейнспотинг “ под режисурата на Дани Бойл. Сексоложката Наталия Кобилкина също се оправя чудесно с новото си амплоа, с помощта на опита си като телевизионна водеща. Свеж лъх във втория сезон на „ Съни бийч “ внася и екзотичната Манал Ел Фейтури, която е взела участие в английски ситкоми, само че с изключение на гений на актриса, има забележителни заложби на певица и танцьорка.
Докато настоящите попълнения в продължението на „ Съни бийч “ се готвят за функциите си, феновете ще проследят финала на първия сезон. Драматичният поврат ще се излъчи тази вечер, 14 май, от 21.00 часа по bTV, а в последния епизод героите ще преживеят непредвидени завършения в подземния свят на Слънчев бряг. Гомес (Бойко Кръстанов) и Никола (Явор Бахаров) ще влязат в открита война, остаряла обич ще се разкрие, а в борбата за хотела ще се появи нов тайнствен състезател....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР