Провокативната млада певица Сузанита отново обърка феновете си на тема

...
Провокативната млада певица Сузанита отново обърка феновете си на тема
Коментари Харесай

Сузанита се помири с гаджето

Провокативната млада певица Сузанита още веднъж обърка почитателите си на тематика обич и съгласие. През последните дни щерката на Орхан Мурад изтри всички мемоари с бащата на нероденото ѝ дете заради прочувствен афект, за който по този начин и не показа детайлности, ту залива Марк Славов с похвали и се държи като че ли нищо не се е случило посред им.

Сега двамата бъдещи родители разгласиха видео дружно, на което той пее " Обичам те, бебе “ към коремчето на обичаната си и я целува по челото. " Любовта постоянно побеждава “, написа Сузанита към обща фотография на двойката.

" В една връзка няма място за его. То се преглъща. Изместват го компромисите, жертвите, даже от време на време времето за себе си “, гласи текстът и към видеото, написа " Телеграф ".

" Искам да приключа спекулациите тук и в този момент за това, че обвинихте Марк за всичко. Марк е страховит човек, както множеството от вас знаят. Няма изневери от никоя страна, няма издънки, нито нищо сходно. Не нападайте никого без да знаете какво се е случвало “, отсече преди ден тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР