Провинилият се актьор Явор Бахаров, който преди две седмици бе

...
Провинилият се актьор Явор Бахаров, който преди две седмици бе
Коментари Харесай

Явор Бахаров може да се отърве със смешно наказание

Провинилият се артист Явор Бахаров, който преди две седмици бе задържан в Банско да кара пийнал и дрогиран автомобила си, най-вероятно ще отърве пандиза. Такава прогноза е направил пред „ Уикенд “ арбитър от Благоевград, непосредствен до магистратите в Разлог.

Съдебното дело против 34-годишната звезда, която сега се изявява в праймтайма в основна роля в серила по bTV „ Съни бийч “, е планувано за петък следобяд в Районния съд в Разлог. Въпреки че съгласно Наказателния кодекс за шофиране след приложимост на алкохол и опиати пандизът е до 5 години, а Явор Бахаров към този момент е осъждан един път, съдиите били подготвени да погледнат по-благосклонно към изцепката му.

„ Бахаров твърди в обясненията си за случая, че не е употребявал опиати 3 дни преди да кара, както и че е консумирал алкохол предната вечер, който обаче не се е разградил в кръвта му. Признава се за отговорен, че е криволичел с колата си, желал да тества зимните гуми на автомобила си посредством „ дрифт “. Неговите юристи ще показват в съда и други смекчаващи виновността му условия ", счита магистратът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР