Проверяващите, които идват на инспекция не са ваксинирани. Това, което

...
Проверяващите, които идват на инспекция не са ваксинирани. Това, което
Коментари Харесай

Ричард Алибегов: Нелогично е! Проверяващите, които идват на инспекция не са ваксинирани

Проверяващите, които идват на ревизия не са имунизирани. Това, което дадохме като предложение през вчерашния ден на страната, тъй като още веднъж желаеха помощ от страната, е те, като максимален шеф, да започват имунизацията в държавния бранш. Това съобщи в ефира на bTV ръководителят на Конфедерацията на българския туристически бизнес Ричард Алибегов.

" Приемат ли се, каквито и да било рестрикции за влизане на закрито в търговски обекти, то не няма по какъв начин да важат единствено за ресторантьорския и хотелския отрасъл. Поставили сме 7 точки и условия за вход и най-много да не сме единствения затворен отрасъл. Ако ще работим единствено за имунизирани, каквото беше предлагането на Министерство на здравеопазването, или ще затворим, то е едно и също ", добави той.

На въпрос дали браншът е подготвен да премине към Коронавирус документ, Алибегов уточни, че това не може да е мярка единствено за ресторантьорите и заведенията. " Как бизнесът да помогне на страната и да подтиква повече хора да се имунизират, като ние една година слушаме по какъв начин няма вирус и се дава публичност на разнообразни хора. В момента сме в патова обстановка, тъй като ние можем да си изберем да бъдем затворени, да работим с ограничавания, които ще ни затворят заради ниска имунизация или да работим с едни други ограничавания, които също ще доведат до банкрут, тъй като имаш 100% разноски, а в действителност това, което разбрах от Министерството на туризма пари има, но не стигат ", изясни Алибегов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР