Проверката, която главният прокурор разпореди за спиране на излъчването на

...
Проверката, която главният прокурор разпореди за спиране на излъчването на
Коментари Харесай

Проверката за спирането на излъчване на програма Хоризонт още не е приключила

Проверката, която основният прокурор разпореди за прекъсване на излъчването на стратегия " Хоризонт " на Българското национално радио, към момента не е завършила. Зам.-главният прокурор Иван Гешев заяви, че в най-кратки периоди прокуратурата ще разгласи резултата от работата по случая.


Аз допускам, че най-рано през днешния ден, най-късно в петък. В този интервал ще ви бъде отговорено на всички въпроси, ще има публично изказване на прокуратурата. Днес наблюдаващият прокурор от ВКП ще проучва с сътрудниците от ДАНС всички обстоятелства и условия, които са предоставени да бъдат тествани. Ще бъде изяснена цялата обстановка, както и ще получите цялостна информация за откритото досега. Както виждате прокуратурата е оптимално открита досега. Публикуваме обстоятелства и условия от досъдебни производства. Съзнаваме, че съставлява публичен интерес този слуай и ще бъде осведомено обществото, посредством вас, за всички обстоятелства и условия, които са открити, съобщи Иван Гешев.
 Проверяват в тридневен период прекъсването на стратегия Проверяват в тридневен период прекъсването на стратегия "Хоризонт "
В тридневен период ДАНС, Съвет за електронни медии и Комисията за контролиране на известията ще ревизират аргументите за невижданото прекъсване на ефирното лъчение на прогр...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР