Проверка на качество на видео и фотографията на основната и

...
Проверка на качество на видео и фотографията на основната и
Коментари Харесай

Сравнение на камерите на Galaxy S22 Ultra и iPhone 13 Pro Max

Проверка на качество на видео и фотографията на главната и предната камери на флагманските смарт телефони на Samsung и Apple бяха направени от създателя на канала SuperSaf в YouTube. Във видеото специалистът съпоставя опциите на камерите на моделите iPhone 13 Pro Max и преди малко показания смарт телефон Samsung Galaxy S22 Ultra. По време на тестванията и двата смарт телефона работят при идентични условия.

При естествена дневна светлина и при ярка изкуствена светлина и двата модела демонстрират отлични резултати с висока подробност и същинско възпроизвеждане на цветовете. Експертът означи, че Galaxy S22 Ultra сподели най-хубави резултати при увеличение на експозицията на тъмните сектори от фрагмента. Снимките, направени с iPhone 13 Pro Max в подиуми с ниска осветеност, са по-ясни.

Авторът на видеото също по този начин означи, че широкоъгълният обектив на Galaxy S22 Ultra се показва по-добре от този на iPhone 13 Pro Max, в случай че има доста зони с неприятно осветяване в фрагмента. Такива фотоси от устройството Samsung се получават с по-висока подробност. Заснемането с 3x нарастване сподели чудесно качество и за двата флагмана.

Струва си да напомним, че камерата на Samsung Galaxy S22 Ultra е оборудвана със 100x нарастване, до момента в който моделът на Apple получи единствено 15x нарастване. При снимане на портрети, фотосите са по-добри на модела iPhone 13 Pro Max, само че в това време блогърът показва, че Galaxy S22 Ultra има по-реалистично изобажение, като качеството на снимане също остава високо.

Заснемането с предната камера на iPhone 13 Pro Max при естествена светлина денем сподели по-наситена цветова гама. В същото време флагманът на Samsung прави по-добри селфита при слаба светлина. В резултат на тестване създателят на видеото означи, че и двата модела са посочили обичайно качество на снимане и имат както преимущества, по този начин и дефекти.

Блогърът отбелязва, че при качеството на фото и видео снимане е съвсем еднообразно и потребителите избират една или друга марка въз основа на персонални желания. Вижте повече във видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР