Провеждащото се в България и Италия Световно първенство по волейбол

...
Провеждащото се в България и Италия Световно първенство по волейбол
Коментари Харесай

Волейбол НА ЖИВО: България - Иран

Провеждащото се в България и Италия Световно състезание по волейбол продължава с цялостна мощ, а в четвъртък вечер националният ни тим ще изиграе втората си среща в шампионата. Възпитаниците на Пламен Константинов се изправят против Иран в мач от група D на планетарния шампионат.
Битката на " лъвовете " с първенеца на Азия стартира довечера в 20:40 часа във Варна. Може да следите дуела България - Иран НА ЖИВО в Sportlive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Началото на международния шампионат за България беше обнадеждаващо, откакто Николай Николов и компания стигнаха до безапелационен триумф в три гейма против Финалндия. Днес обаче е първият сериозен тест за селекцията на Пламен Константинов.
ЕТО КЪДЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА БЪЛГАРИЯ - ИРАН
Иранският волейбол се разви съществено в последните 10 години и към този момент е фактор на международно равнище. Воденият от Игор Колакович отбор започва с чисто 3:0 против Пуерто Рико и е изцяло подготвен да се срещне с българския отбор.
Двата отбора изиграха и контрола преди два месеца, в която азиатският отбор завоюва с 3:1 в геймове. Преди това през 2016 година е последната публична среща сред двата тима, която беше извоювана със същия резултат от Иран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР