Провежда се съвместно военно учение между турските и азербайджанските военни

...
Провежда се съвместно военно учение между турските и азербайджанските военни
Коментари Харесай

Турция и Азербайджан провеждат военни учения с артилерия и авиация

Провежда се взаимно военно обучение сред турските и азербайджанските военни в сходство със съглашението за военно съдействие, се споделя в изказване на азербайджанското министерство на защитата, представено от Анадолската организация.

" Ученията, в които вземат участие военнослужещи от разнообразни типове войски, бойна и специфична инженерно-сапьорна техника, както и бойни авиационни машини на азербайджанската войска и турските въоръжени сили, се организират в град Баку, както и на териториите на областите Астара, Джабраил и Имишли ", се споделя в изказването.

Двете армии извършват разнообразни учения и задания с потребление на модерни бойни способи, като да вземем за пример " използване на артилерия, авиация и други типове войски във военни интервенции, образуване на дейностите им в изискванията на оперативна съгласуемост, създаване на понтонни мостове за отваряне на проходи през реки, десантиране на парашутисти в недрата на утопичен зложелател ".

" В взаимното обучение главният акцент беше подложен върху обезпечаването на бойна съгласуваност по време на взаимоотношението на войските, възстановяване на управлението, обмяна на опит и повишение на професионализма на персоналния състав ", се споделя в умозаключение. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР