Проваленият протестър-министър Христо Иванов е в основата на скандалната поправка,

...
Проваленият протестър-министър Христо Иванов е в основата на скандалната поправка,
Коментари Харесай

СУПЕР СКАНДАЛ В БЛИЦ! Вижте кой е в основата на пускането на "Наглите" от затвора! (СНИМКА)

Проваленият протестър-министър Христо Иванов е в основата на скандалната корекция, която даде опция на двама главорези от бандата " Наглите " Йожи и Гребеца да изискат предварително да бъдат освободени от Софийския централен затвор, научи БЛИЦ. Още по-скандалното в тази ситуация е, че бандата " Наглите ", която бе разрушена по времето на вътрешния министър Цветан Цветанов бе една от най-страшните и рискови в цялата история на България.

На кървавата сметка на незаконната група се причисляват 13 отвличания и две убийства. А измежду похитените бяха Киро Киров, Румен Гунински, Ангел Бончев и брачната половинка му Камелия, която в резултат на преживения стрес заболя от рак и умря.

По времето, в което бях публицист в престъпния отдел на " Труд " присъствах на правосъдните съвещания по делото и усетих неописуемия смут в очите на потърпевшите.

Явно персоналните нещастия на жертвите на " Наглите " и други тежки престъпни закононарушения не са се оказали задоволителен мотив на Иванов да направи по този начин, че причинителите им да получат сурови санкции. Вместо това с направеното от него предложение се разрешава на рецидивисти да напущат прибързано местата за изтърпяване на санкции.

Ето какво е записал Иванов в своя проекто-закон: " Предложението е отсега нататък всички наказани, без значение от размера на наказванията, да имат право на предварително освобождение ".



Неговият екип е аргументирал предлагането си с претекста, че по този начин ще се даде тласък на наказаните да се поправят.

Христо Иванов е получил благословия за скандалния законопроект и от управлението на Българския хелзински комитет.

Интересно дали Христо Иванов би постъпил по същия детски метод, в случай че се касаеше за освобождението на нарушители, които са отвлекли негови родственици?

Вместо да се извини обществено за скандалния законопроект, който разтваря необятно вратите на пандизите за бандитите, Иванов сее интриги в страната в презрян опит да възкреси подмолния си план " Дай България ".

На всичкото от горната страна Пинокио продължава да обикаля телевизионните студиа и да приказва за промени. А компания му прави някогашната адвокатка на " Мултигруп " Татяна Дончева, известна с поправката " Ванко 1 ".

Българските гласоподаватели, обаче споделиха тежката си дума на изборите и запратиха на политическото сметище продуцираните от кукловодите им партии.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР