Проваленият политик Христо Иванов започна панаирите на Росенец. Оказа се,

...
Проваленият политик Христо Иванов започна панаирите на Росенец. Оказа се,
Коментари Харесай

Христо Иванов почна панаирите на Росенец

Проваленият политик Христо Иванов стартира панаирите на „ Росенец ”. Оказа се, че полицията не го пуска на плажа в парка, тъй като там към този момент има друга група хора. От нощес хиляди младежи и деятели на Движение за права и свободи от цялата страна дойдоха в парк „ Росенец ”. Спонтанната им реакция бе предизвикана точно от оповестеното " свободното плажуване " с лодки, проведено от предводителя на умните и красивите. По неофициална информация в парка има над 8000 членове и симпатизанти на партията.

Министерство на вътрешните работи охранява публичния ред, откакто през вчерашния ден НСО се отдръпна по избор на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Самият той е във вилата на " Росенец ", а тук е и цялото управление на Движение за права и свободи, както и депутатите на придвижването.

В същото време Христо Иванов и Иво Мирчев се разправяха с служителите на реда на място пред имението за какво не ги позволяват да слязат на самия плаж, в случай, че имали позволение. Крещяха, че персонално са говорили през вчерашния ден с служителя на реда, който през днешния ден не ги пуска. Униформеният изясни, че без значение от разрешението, щом към този момент има скупчване на хора в парка, не може да пусне групата на Иванов.

Бариерата в парк „ Росенец “ беше отстранена още преди ден, достъпът до имението на почетния ръководител единствено не е свободен. Самият той мощно се надява да не се стигне до ескалация на напрежението и конфликти край парцела му, заяви бТВ, чийто екип бе на посетители при него нощес.

Обиден, Христо Иванов разгласи, че мести протестната си акция пред кметството в Бургас, с цел да държи сметка на кмета Димитър Николов за какво не може да плажува на „ Росенец ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР