Проучване, направено навреме за старта на Шампионската лига, разкрива сексуалните

...
Проучване, направено навреме за старта на Шампионската лига, разкрива сексуалните
Коментари Харесай

За футболните фенове и секса: Доволни ли са жените, когато отборът пада

Проучване, направено в точния момент за старта на Шампионската лига, разкрива половите практики на британските футболни ентусиасти, написа в. " Дейли остарял ". Допитването е обхванало 4000 поклонници на футбола във Англия.

Резултатите демонстрират, че до момента в който обичаният им тим не може да се похвали с купа, почитателите на " Тотнъм " бележат забележителни резултати в креватните игри. Внушителните 71 % от тях настояват, че партньорките им изпитват оргазъм всякога, когато ги " ощастливяват ", което ги прави първенци в секс лигата.

Втори по този индикатор са ентусиастите на " Нюкасъл " (68 процента), следвани от почитателите на " Манчестър Юнайтед " (65 процента). В дъното на Топ 10 са феновете на " Брайтън " - едвам 43 % от тях могат да се похвалят, че половинките им доближават връхната точка при всеки сексуален акт.

В Топ 10 на " създателите на постоянни оргазми " намират място още ентусиастите на " Лестър Сити ", " Арсенал ", " Ливърпул ", " Манчестър Сити ", " Челси ", " Уест Хем " и " Борнмът ".

Проучването, направено по поръчка на производителите на секс играчки LELO, е част от задачата им да окуражат двойките да споделят по-открито половите си настройки.

" Искаме хората в страната да влагат в спалнята същите пристрастеност и отдаденост, които показват във връзка с футбола. Резултатите от изследването ни разкриват съществени пролуки в качеството на половия живот на родните футболни ентусиасти ", споделя Кейт Мойл от LELO. Определено подобен е казусът с почитателите на " Борнмът ", които освен най-рядко докарват партньорките си до оргазъм, само че и си слагат най-ниска оценка в леглото - 4,6 от 10.

Съдейки по резултатите от допитването, феновете на " Уест Хем " са по-съсредоточени върху футбола, в сравнение с върху секса - едвам 37 % от тях се отдават на интимни пристрастености най-малко един път седмично, до момента в който 19 % въобще не " мачкат чаршафите ".

Подобни проблеми не тормозят ентусиастите на първенците " Лестър Сити ", които настояват, че устоят в леглото 28 минути, следваните от почитателите на " Борнмът " и " Арсенал " с по 27 минути. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР