Процесите за печат с Brother пестят време, разходи и усилияИзползването

...
Процесите за печат с Brother пестят време, разходи и усилияИзползването
Коментари Харесай

9 начина за подобряване на търговията на дребно

Процесите за щемпел с Brother пестят време, разноски и старания

Използването на стилен скенер като ADS-2200 значи, че устройството може да бъде ситуирано на най-удобното място, което го прави по-ефективно (снимка: Brother)

Начинът, по който потребителите пазарят, еволюира доста през последното десетилетие. Е вропейските продажби на дребно се чака да набъбнат с 2% през 2019 година и с цел да се възползват от тази опция, търговците следва да ползват нововъведения, ориентирани към облекчаване на потребностите на клиентите – в този момент .

Ефективността по-важна от всеки път в търговията на дребно. И защото 95% от европейските компании за търговия на дребно работят с по-малко от 10 чиновници, усъвършенстваните „ бек офис ” процеси ще им разрешат да дават впечатляващи услуги и да се конкурират с главните марки.

9 хрумвания, препоръчани от японската компания Brother, могат да оказват помощ на търговците да подобрят процесите на работа, опита с клиентите и тяхното прекарване с технологиите за щемпел. „ Brother има цяла екосистема от гъвкави мобилни решения, които могат да работят в съответни ритейл зони и по този начин да пестят време, разноски и старания, както на клиентите, по този начин и на търговците. Те оказват помощ за развиването на по-ефективни процеси, които основават основа за напредък на бизнеса ”, разяснява Ива Тотева, Мениджър „ Продажби и маркетинг ” в Brother България.

1. Корекция на цените – както се споделя, времето е пари, а една от най-трудоемките и отнемащи време задания в търговията на дребно е наложителното наново маркиране на продуктите. Спестете време с портативен етикетиращ принтер, който обезпечава щемпел при потребност. Надеждната WiFi и Bluetooth съгласуваност значи, че принтерът може да бъде с вас когато и да е в магазина и склада. Дайте своя принос за околната среда и избягвайте разхищаването, защото профилираните принтери за етикетиране отпечатват точния брой нужни етикети. От друга страна това икономисва пари – преимущество за всеки бизнес.

2. У правление на наличностите – качествената система за ръководство на наличността може да докара до нарастване на продажбите. Използвайте портативен принтер за елементарен щемпел на етикети за артикули и лавици. Използването на принтер вместо ръчно надписване значи, че етикетите са точни – заобикалят се догадките, когато става въпрос за неразбираем почерк, което може да докара до неточности. Ясни и скрити баркодове също могат да бъдат отпечатани, което прави сканирането елементарно.

3. Архивиране – това, че архивът ви е в отлична форма, улеснява преглеждането на записи и прави елементарно изпълняването на повторни поръчки. Дигитализирайте вашите процеси посредством сканиране и автоматизирано записване на бележки за доставка във вашата база данни. Това пести време и отстрани риска от неточности при подаването на поръчки. Използването на стилен скенер като ADS-2200 значи, че устройството може да бъде ситуирано на най-удобното място, което го прави още по-ефективно.

4. Сигурен щемпел – опазването на конфиденциалността на чувствителни данни на клиентите е от значително значение и може да бъде реализирано посредством потребление на NFC или активиране на PIN. Това подсигурява, че документите могат да бъдат налични и извличани единствено от лицето, което е оторизирано да употребява печата и предотвратява попадането на данни в неверни ръце. Този развой също понижава разноските, защото могат да бъдат заложени ограничавания за щемпел от всеки консуматор.

5. Печат за склад – портативни модели за щемпел, сканиране и етикетиране могат да се употребяват за основаване на безжичен работен развой. Устройствата могат да се употребяват на всички места в склада, тъй че да има по-малко придвижване и оперативните лица да могат да етикетират артикули на най-удобните места. Това значи, че продуктите могат да бъдат доставяни на клиентите по-лесно и дейно.

6. Печат за бек офис – с цел да работите с оптималната успеваемост, вашият бек офис би трябвало да бъде проведен. За да отпечатвате потребителски поръчки, да изпращате бележки и фактури дейно, би трябвало да инвестирате в система, която може да печата бързо и да ръководи огромни размери. Намалете тежестта от честата промяна на тонери, като изберете мастило или тонер касети, които създават още по-качествени и професионални документи, лесни за четене.

7. Етикетиране на храните – с етикетирането на хранителни алергени съставките могат да бъдат ясно подчертани. Многоцветните етикети могат да се употребяват за отбелязване на алергени, което улеснява потребителите да знаят какво тъкмо купуват и да избегнат риск от съществени алергични реакции. Подходящ модел за задачата е примерно QL-800.

Подходящ модел за етикиране на храните е QL-800 (снимка: Brother)

8. Управление на времето за изчакване – постоянно срещана причина за приемане на рекламации от клиенти е времето за изчакване. Това може да бъде избегнато посредством въвеждане на няколко дребни промени. В кабинета за доставка, да вземем за пример, можете да управлявате опашката от хора като издавате на клиентите номер, употребявайки личен принтер. В павилиона може да употребявате портативен принтер за етикетиране на артикули и по този начин да намалите времето за обслужване на клиенти, което ще ги направи по-щастливи.

9. Карти за идентификация на личния състав – спестете време и пари, като създадете свои лични карти за личния състав и посетителите. Баджовете могат бързо и елементарно да се отпечатват, както и когато са нужни. Те са предпазени с дълготраен ламинат, което ги прави да наподобяват професионално.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР